"Кривбас" - "Металург": квитки на гру

"Кривбас" - "Металург": квитки на гру}

ФК «Кривбас» завжди піклується про вас, наші дорогі вболівальники. Ми з вами одне ціле і кожен з нас може гордо сказати: «Кривбас - це ми»!

Увесь сезон ви активно підтримували команду та відвідували матчі. Гравці та керівництво клубу дуже цінують це, тому ми пробуємо впровадити спеціальну програму лояльності для відданих вболівальників.

На вирішальну гру проти запорізького «Металлургу» ми розділили продаж квитків на декілька етапів:

- Першими змогли придбати квитки вболівальники, які відвідали 1 травня матч «Кривбас» - «Енергія» - 363 квитки.

- 750 уболівальників, які підтримували команду впродовж сезону та залишали свої контакти на сервісі Ticketbox, а також напряму працівникам клубу під час заповнення анкет-відгуків, отримали sms з ексклюзивним посиланням на онлайн придбання квитків. Будь-ласка, перевірте повідомлення в телефоні і майте на увазі, що кожен вболівальник зможе придбати онлайн не більше 2 місць.

15 травня з 14:00 до 17:00 буде працювати каса стадіону, через яку буде можливість придбати квитки для тих, хто не в змозі придбати їх онлайн. Це лише 150 місць, адже квота для офлайн продажу була 500 квитків. Також до кас потраплять нереалізовані квитки, якщо такі залишаться з онлайн продажу.

На випадок повернень квитків, а також для майбутнього пріоритетного отримання інформації щодо їх придбання, ми робимо лист заявок на останній домашній матч сезону-2020/2021 й абонементи на сезон-2021/2022 за посиланням.

Для всіх, хто не зможе потрапити на сам матч, перед стадіоном 15 травня з 15:00 буде працювати фан-зона з трансляцією гри на великому екрані.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru