"Кривбас" - "Миколаїв" 1:2

"Кривбас" - "Миколаїв" 1:2}

У сьомому контрольному матчі на турецьких зборах криворізький «Кривбас» зійшовся із одним з лідерів Першої ліги – «Миколаєвом». Гра вийшла дуже непростою, наші хлопці грали на фоні навантажень. Хоча у першому таймі все вдавалося непогано.

На 15 хвилині прекрасна нагода забити була у Берко, але з його ударом у ближній кут з меж штрафної впорався Бубенцов. До перерви були обопільні атаки, у яких фортуна посміхнулася криворіжцям. На Берко сфолили у чужому карному майданчику – пенальті. До м’яча, цього разу, підійшов Ременюк й розвів сферу і кіпера по різних кутах – 1:0.

У другому таймі «Миколаїв» активізувався, а от «Кривбас» став грати другим номером, все ж таки важкі тренування давалися взнаки. Хоча до середини тайму наша команда була ближче до голу, коли активний Берко зі стандарту влучив у стійку.

Кінцівка залишилася за миколаївцями. На 75 хвилині Злотар не дуже впевнено зіграв у власному воротарському після флангового навісу: його на мить випередив Кушніренко – 1:1. А на останній хвилині основного часу матчу затяжна атака суперника призвела до другого взяття воріт.

Злотар впорався з пострілом впритул після сольного проходу опонента, але не з добиванням з близької відстані Одарюка – 1:2. Хвилиною раніше Черній забив красивий гол з другого поверху, але асистент арбітра зафіксував офсайд.

На жаль, «Кривбас» програє вперше у цьому році, але добре, що це лише спаринг, й у тренерів буде час проаналізувати й виправити помилки.

2 березня 2021 року. Контрольний матч №10. Сіде, Туреччина. Emirhan Spor Complex. 15:00 (за київським часом). 50 глядачів. +18 градусів.

«Кривбас» (Кривий Ріг) – МФК «Миколаїв» (Миколаїв) – 1:2 (1:0)

Голи: Андрій Ременюк, з пенальті, 34 (1:0). Богдан Кушніренко, 75 (1:1). Володимир Одарюк, 89 (1:2).

«Кривбас» (Кривий Ріг): Дмитро Черниш (Кирило Злотар, 46) – Назар Маліновський, Володимир Заїменко (Андрій Григорик, 61), Дмитро Фатєєв (Гліб Попчук, 61), Ігор Коцюмака (Андрій Дедяєв, 46) – Віктор Берко (Іван Козак, 61), В’ячеслав Рябов (Артур Карноза, 61), Максим Пирогов (Ігор Яровой, 46), Андрій Ременюк, Олександр П’ятов (Олександр Мішуренко, 61) – Ярослав Квасов (Костянтин Черній, 61).

Запасні: Роман Льопка, Богдан Лєвічєв, Сергій Матко.

Головний тренер: Геннадій Приходько.

«Миколаїв» (Миколаїв) (стартовий склад): Андрій Бубенцов, Павло Березянський, новачок, Борис Лотоцький, Богдан Куксенко, Данило Фальковський, Станіслав Нечипоренко, Владислав Росляков, Максим Прядун, Олександр Солдатов, Дмитро Сула.

Головний тренер: Ілля Близнюк.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru