"Кривбас" - "Минай" 0:0

"Кривбас" - "Минай" 0:0}

У матчі 6 туру VBET Ліги криворізький «Кривбас» на НСК «Олімпійський» у Києві приймав ужгородський «Минай». До цього команди зустрічались у клубній історії всього один раз: на літніх зборах сильнішими були червоно-білі – 3:1.

Юрій Вернидуб довірив місце у стартовому складі Ловрічу, вперше в цьому сезоні (в центрі захисту в парі зі Стецьковим), а також Капічу, який сьогодні дебютував за нашу команду у офіційних матчах. Початок гри дещо активніше провели ужгородці, щоправда їх численні кутові небезпеки воротам Сарнавського не несли. А от перші атаки криворіжців були гострішими. Двічі на ударну позицію партнери намагались вивести Хобленка, але двічі Олексій трішечки не діставався мʼяча.

До середини тайму гра проходила переважно між двома карними майданчиками. «Минай» здебільшого грав на контратаках, але наші хлопці встигали повертатись й раз-по-раз ліквідовували потенційні загрози. На 34 хвилині найреальніший на цю хвилину шанс у обох команд, аби відкрити рахунок, змарнував Хобленко. Капіч розрізною передачею вивів партнера віч-на-віч із Бандурою, але удар нашого форварда, на жаль, прийшовся у голкіпера.

«Кривбас» підтискав суперника, але так вийшло, що залишився у меншості. На 43 хвилині арбітр зустрічі Максим Козиряцький вгледів фол зі сторони Дібанго у єдиноборстві із опонентом. Дуже необовʼязкова й дивна друга жовта від рефері – у підсумку вилучення. А якщо згадати, за що отримав перше попередження камерунець (якщо хто й фолив тоді, то Волошин), то зовсім стає соромно за таке суддівство. На другий тайм наші хлопці вийшли у меншості. Капітан Хомченовський вимушено змінив позицію й зайняв місце Дібанго зліва у захисті.

У більшості «Минай» вирівняв гру, й тепер криворіжцям доводилось більше часу проводити в обороні власних воріт. На 61 хвилині суперник мав нагоду, аби забити. На щастя, удар Твердохліба із вбивчої позиції прийшовся значно вище воріт. Той же Твердохліб за пʼять хвилин знову мав можливість, аби відзначитись. Контратака й удар у ближній кут з меж штрафного – Сарнавський на місці!

Пізніше наш кіпер парирував і удар майже впритул після кутового. Просто браво! «Кривбас» не відсиджувався у захисті, а намагався атакувати навіть у меншості. Так, фланговий прохід Хобленка на 74 хвилині міг призвести до такого бажаного голу, але Семенов, вигравши дуель у опонента у верховому єдиноборстві, головою пробив над воротами. А який момент був невдовзі у Ловріча. Волошин заробив кутовий після дальнього удару й рикошету.

Подача - мʼяч застряг в ногах гравців у штрафному й відскочив на лінію воротарського до Драгана, але той у дотик потужно пробив, але вище воріт... Невдовзі ще один кутовий й знову удар Ловріча, цього разу з другого поверху, і знову трохи вище. Варто відзначити, кінцівку криворіжці у меншості провели значно активніше, ніж ужгородці й заслужили на успіх. Але все-таки нульовий мир.

9 жовтня 2022 року. Чемпіонат України-2022|2023. Vbet Ліга. 6 тур. Київ. НСК «Олімпійський». +13 градусів.

«Кривбас» (Кривий Ріг) – «Минай» (Ужгород) - 0:0

Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя).

Асистенти арбітра: Дмитро Оганєсян, Євген Данильченко (обидва - Луганськ).

Четвертий арбітр: Олександр Дердо (Чорноморськ).

Спостерігач арбітражу: Олег Деревінський (Київ).

Делегат УАФ: Юрій Титаренко (Київ).

Арбітр ВАА: Микола Балакін (Київська область).

Асистент ВАА: Володимир Володін (Херсон).

Спостерігач ВАА: Сергій Лисенчук (Київ).

«Кривбас» (Кривий Ріг): 23. Богдан Сарнавський, 24. Володимир Якімець, 25. Драган Ловріч, 5. Тимур Стецьков, 55. Іван Дібанго, 94. Максим Задерака (20. Артур Микитишин, 87), 10. Дмитро Хомченовський (к), 11. Микита Татарков (50. Дмитро Семенов, 70), 8. Ріфет Капіч (44. Євген Банада, 87), 19. Назар Волошин, 9. Олексій Хобленко (8. Денис Устименко, 90+2).

Запасні: 33. Андрій Кліщук, 13. Іван Зотько, 39. Євген Опанасенко, 22. Денис Шевченко, 2. Вʼячеслав Рябов, 7. Андрій Понєдєльнік, 27. Роман Дебелко, 97. Тимур Кораблін.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

«Минай» (Ужгород): 13. Олександр Бандура (к), 3. Іван Трубочкін (78. Валерій Рогозинський, 61), 4. Богдан Чуєв, 23. Дмитро Нємчанінов, 33. Ігор Гончар, 17. Назарій Воробчак (20. Данило Голуб, 76), 44. Вадим Вітенчук, 7. Ельдар Кулієв (9. Дмитро Касімов, 61), 8. Олексій Хахльов, 22. Єгор Твердохліб, 77. Олег Вишневський (97. Данило Колесник, 46; 26. Юрій Коломоєць, 81).

Запасні: 35. Олександр Кемкін, 94. Герман Пеньков, 6. Ловро Грайфонер, 21. Руслан Паламар, 5. Юрій Кравчук, 2. Тарас Дмитрук.

Головний тренер: Володимир Шаран.

Попередження: Іван Дібанго, 14. Ріфет Капіч, 72 – Ельдар Кулієв, 57. Данило Колесник, 68. Ігор Гончар, 85.

Вилучення: Іван Дібанго («Кривбас»), 43 (друге попередження).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru