"Кривбас" - "Минай" 3:0

"Кривбас" - "Минай" 3:0}

У заключному 30 турі УПЛ «Кривбас» в День Міста в рідних стінах зустрічався з «Минаєм». Суперник до цього поєдинку вів відчайдушну боротьбу за збереження в класі, тож приїхав надмотивованим.

Зустріч трохи активніше розпочали гості. Після подачі з флангу в падінні пробивав Устименко - Маханьков на місці. До речі, відзначимо, ФК «Кривбас» дозволив Денису та Семотюку, які орендовані у нас минайцями, прийняти участь у матчі. Криворіжці відповіли згодом непоганим пострілом Твердохліба з лінії штрафного – поруч зі стійкою.

Поступово червоно-білі заволоділи перевагою, але міг забивати «Минай». Після подачі зі стандарту Маханьков чи не вперше за останні поєдинки помилився на виході – мʼяч вже летів у ворота, але в останній момент Понєдєльнік підстрахував свого голкіпера. Ближче до кінцівки тайму атаки на ворота гостей стали все частішими, і у останню 7-хвилинку мʼяч двічі побував у воротах Кемкіна.

На 38 хвилині Понєдєльнік вирішив пробивати з місця з середньої дистанції та застав зненацька воротаря – 1:0! За чотири хвилини пройшла швидка флангова атака: Прінс виконав ідеальний простріл на Кузика, який розстрілював вже порожні ворота – 2:0. Такого повороту подій гості не очікували та довго не могли прийти в себе, а «Кривбас» продовжував нестись вперед. Але до перерви ми більше голів не побачили.

Другий тайм розпочався з атак господарів. «Минай» спробував відповісти, але до середини тайму запамʼятався тільки несильний удар ексгравця «Кривбасу» Корабліна. А ось червоно-білі свого моменту дочекались. «Свіженький» Бізімана пройшов до карного майданчика та віддав наліво Твердохлібу. Єгор виконав передачу в центр на Кожушка – Олег з другої спроби все ж таки забив важливий для себе гол – 3:0!

Пізніше відбулись дві знакові для нас заміни. Дебютував ще один гравець U-19 Тимур Бутенко. Також на свій останній офіційний матч у складі «Кривбасу» вийшов вихованець криворізького футболу Вʼячеслав Рябов! Досвідчений універсал прийняв рішення завершити професійну карʼєру, тож сьогоднішній поєдинок став останнім офіційним для футболіста. Дякуємо тобі за гру! І, ви знаєте, він двічі мав свій шанс забити, коли у компенсований час спочатку пробив з другого поверху трохи неточно, а потім влучив в захисника.

Кінцівку гри команди відверто догравали, адже всі розуміли, що результат зроблено. «Кривбас» завершує історичний бронзовий сезон класною перемогою! Дякуємо, червоно-білі! З Днем Міста, криворіжці!

25 травня 2024 року. Чемпіонат України-2023/2024. VBET Ліга. 30 тур. Кривий Ріг. Стадіон «Гірник». 15:30. 600 глядачів. +25 градусів.

«Кривбас» (Кривий Ріг) - «Минай» (Ужгород) 3:0 (2:0)

Арбітр: Роман Блавацький (Львів).

Асистенти арбітра: Євген Петраков (Черкаси), Сергій Старча (Київська область).

Четвертий арбітр: Юрій Іванов (Донецька область).

Спостерігач арбітражу: Геннадій Коваленко (Одеса).

Делегат УАФ: Олександр Нечипоренко (Харків).

Арбітр ВАА: Дмитро Бондаренко (Одеса).

Асистент ВАА: Максим Чертоляс (Херсон).

Спостерігач ВАА: Віктор Дердо (Чорноморськ).

Голи: Андрій Понєдєльнік (Дмитро Хомченовський), 38 (1:0). Денис Кузик (Прінс Аду), 42 (2:0). Олег Кожушко, 65 (3:0).

«Кривбас» (Кривий Ріг): 30. Володимир Маханьков - 7. Андрій Понєдєльнік, 39. Натанаель Сантіні, 5. Тимур Стецьков, 55. Іван Дібанго - 10. Дмитро Хомченовський (к) (8. Джихад Бізімана, 63), 22. Юрій Вакулко, 21. Денис Кузик (60. Тимур Бутенко, 81), 47. Єгор Твердохліб (2. Вʼячеслав Рябов, 81), 9. Даніель Соса (94. Максим Задерака, 69) – 80. Прінс Аду (78. Олег Кожушко, 46).

Запасні: 1. Богдан Хома, 11. Микита Татарков, 27. Роман Дебелко, 13. Данило Бескоровайний, 45. Володимир Вілівальд, 25. Рафаель Бандейра, 97. Жан По.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

«Минай» (Минай): 35. Олександр Кемкін, 22. Євгеній Скиба, 4. Богдан Чуєв (47. Дмитро Піддубний, 71), 3. Кирило Прокопчук (77. Ярослав Кисіль, 46), 32. Сергій Петько (к) (71. Владислав Семотюк, 46), 44. Вадим Вітенчук, 2. Тарас Дмитрук (17. Назарій Воробчак, 53), 99. Владислав Вакула, 97. Тимур Кораблін, 9. Денис Устименко, 29. Артур Ременяк (7. Єгор Гунічев, 67).

Запасні: 13. Олександр Бандура, 8. Іван Матюшенко, 5. Сергій Корнійчук, 11. Іван Демиденко, 23. Дмитро Нємчанінов, 10. Павло Тищук, 19. Кіріл Попов.

Головний тренер: Желько Любеновіч.

Попередження: Єгор Твердохліб, 54. Андрій Понєдєльнік, 77 - Денис Устименко, 51.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru