"Кривбас" на третьому зборі: підготовка до гри проти "Минаю"

"Кривбас" на третьому зборі: підготовка до гри проти "Минаю"}

Завершився черговий день криворізького «Кривбасу» на заключному третьому зборі, який команда проводить на Закарпатті. Сьогоднішній день розпочався з традиційної розминки, у тренажерному залі, після чого футболісти попрацювали на зеленому газоні.

Зранку команда приділила увагу тактичним моментам, а потім відпрацьовувала взаємодію при стандартних положеннях. Ввечері, футболісти зіграли у футбол на півполя. Червоно-білі більше були сконцетровані на прийдешньому контрольному матчі проти «Минаю», тому заняття пройшло без особливих навантажень.

Між тренуваннями футболісти пройшли Blazepod-тест. Це інтелектуальний пристрій, який включає торкання сенсорних модулів руками під час тренування. Модулі підсвічуються, надаючи підказки, на яку натискати далі. Ці вправи допомагають поліпшити реакцію, координацію, силу.

Найкращий результат довгий час був у Зотька. Доки у гру не вступив Татарков. Микита поліпшив показник Івана, та став неофіційним чемпіоном ФК «Кривбас» у цій так би мовити дисципліні.

- Перше місце? Я теж так думав, але прийшов Татарік, перебив мене, так що будемо працювати над цим (посміхається). З кожним днем вправи усе цікавіші, усе різноманітніші. Тренери вносять свої корективи у тренувальний процес, - вважає Іван Зотько.

- Зотько? Ну хай потренується ще трохи, й стане кращим за мене, хай спробує побити мій рекорд. Я раніше ніколи цим не займався, вперше спробував й от одразу найкращий результат. Щодо «Минаю», то хочемо завтра показати свій футбол, те, що ми натренували за місяць, - розповідає Микита Татарков.

Нагадуємо, спаринг проти «Минаю» - завтра, перший на третьому зборі. Трансляція матчу не запланована. За усіма найцікавішими подіями гри ви можете слідкувати завдяки нашим офіційним сторінкам. Зокрема, завдяки сторіз у Інстаграм.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru