"Кривбас" на Закарпатті: перші тренування

"Кривбас" на Закарпатті: перші тренування}

Криворізький «Кривбас» потроху адаптується до закарпатських зелених газонів на третьому літньому навчально-тренувальному зборі. Учора ввечері команда займалася легкими відновлювальними вправами, аби привести м’язи у тонус після тривалої дороги.

А вже сьогодні червоно-білі приступили до більш важкої роботи. Спочатку бігова робота, а ввечері попрацювали із м’ячами. Після розминки футболісти пограли у квадратах й потім у футбол на півполя.

Тренерський штаб пильно спостерігав за діями хлопців, адже третій етап зборів - певно, найважчий й, головне, останній перед стартом сезону УПЛ. Зазначимо, що після кожного з тренувань у футболістів є можливість відновити сили у басейні. А це дуже важливо після важких занять.

Андрій Буличов, тренер-реабілітолог ФК «Кривбас»:

- Мета сьогоднішнього ранкового тренування - зробили трохи силового периметру, аби привести м’язи хлопців до тями після важкої дороги. Потім пробіжка. Й басейн, аби м’язи попрацювали під натиском води й у воді. Також потрібно розвантажити м’язи й підготувати їх до наступного дня.

Дуже приємно, що у нас така команда. Усі професіонали своєї своєї справи. Усі хлопці на сто відсотків працюють над собою, як до, так й після тренувань. Усі готуються, усі намагаються бути найкращими.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru