"Кривбас" на зборах. День 4-5: закладаємо фізичну форму

"Кривбас" на зборах. День 4-5: закладаємо фізичну форму}

Підходить до екватора перший навчально-тренувальний збір криворізького «Кривбасу», який проходить на зелених полях клубної Академії. У п’ятницю зранку команда більшість часу займалася біговою роботою, а ввечері на хлопців очікувало перше тренування з аеробіки. Під час аеробіки задіюються різні групи м’язів футболістів. Заняття з аеробіки - це також тест на координацію, спритність та динаміку, що дуже важливо для професійних спортсменів.

Щодо сьогодні, то зранку знову було багато бігової роботи, а ввечері після розминки та роботи з м’ячем у квадратах червоно-білі змогли пограти у футбол на півполя. Усі футболісти намагалися проявити себе з найкращого боку під пильним поглядом Юрія Вернидуба: і футболісти «Кривбасу», і молодь U-19 й новачки. Відзначимо, що після учорашнього приїзду ще одного потенційного новобранця більше нових імен в команді немає.

Ввечері у Кривому Розі погода налагодилася: після учорашнього дощу сьогодні було вже не так спекотно. У доброму гуморі «Кривбас» відправився на вечерю, відновлювальні процедури та відпочинок. Завтра - шостий день зборів. Ранкове тренування й вечірня аеробіка.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru