"Кривбас" - "Нікополь" 6:1

"Кривбас" - "Нікополь" 6:1}

Другий тур Другої ліги кривбасівці проводили вдома проти «Нікополя», який програв стартовий матч у рідних стінах «Металургу» (0:3).

Гру жвавіше розпочали наші хлопці. Вже на 2 хвилині Горват отримав м'яча на лінії карного маданчика, та пробивав на виконання, але удар не вийшов - без проблем для Богдана. Гості, відсидівшись дебют в обороні, на 17 хвилині провели гостру контратаку. Фомін з середньої дистанції ледь не поцілив у дальниій кут.

Наші хллпці продовжували грати активно на чужій половині поля, та досягли свого на 22 хвилині. Заїменко низом відправив у відрив повз захисників Григорика. Капітан наблизився до кіпера під кутом, та сильним ударом під ним відкрив рахунок - 1:0! Не зменшуючи обороти криворіжці за підтримки рідних трибун забили вдруге. Після вкидання аута м'яч влучив у руку когось з нікопольців - арбітр без вагань вказав на «точку».

Григорик розвів снаряд та воротаря по різних кутах, і це 2:0! Проходить ще чотири хвилині, й рахунок вже розгромний. Дедяєв виконав подачу з лівого флангу, Маліновський до м'яча не дістався, але тут як тут опинився Берко, та потужним ударом з близької відстані не залишив шансів Богдану - 3:0!

Не використавши ще декілька моментів для взяття воріт господарі все же забили до перерви ще. Григорику вдався хет-трик! Горват навісив з флангу - м'яч пролетів усіх до кута воротарського майданчику, звідкіля капітан хльостким пострілом робить рахунок вже непристойним - 4:0!

Господарі трохи зменшили обороти, щоправда, все одно проводячи увесь час на половині поля суперника. Проте практично без моментів. А от «Нікополь» провів рідку атаку, та забив гол престижу не без допомоги зі сторони нашого футболіста.

Двалі дали увійти у карний майданчик, та прострілити - Заїменко, намагаючись вибити шкіряного, ненароком спрямував його у власні ворота - 5:1.

Такий сценарій зустрічі дав можливість Геннадію Приходько надати відпочинок одразу декільком лідерам (Горват, Голуб та Берко пішли до роздягалень раніше за інших). На початку другого тайму Яровой, який щойно з'явився на заміну, міг одразу забивати, але Богдан врятував «Нікополь».

Господарі трохи зменшили оберти, щоправда, все одно проводячи увесь час на половині поля суперника. Проте практично без моментів. А от «Нікополь» провів рідку атаку, та забив гол престижу не без допомоги зі сторони нашого футболіста.

Двалі дали увійти у карний майданчик, та прострілити - Заїменко, намагаючись вибити шкіряного, ненароком спрямував його у власні ворота - 5:1.

Легенда криворізького футболу Сергій Гвоздевич сьогодні проводив свій останній матч у профі-кар'єрі, й трохи більше двох хвилин знадобилося майстру м'яча, аби видати гольовий асист на дебютанта Чернія. Сергій поборовся за м'яч до останнього та зробив передачу у воротарський майданчик, а звудти Черній розстріляв ворота - дебютний гол за криворіжців - 6:1.

Третя поспіль офіційна красива перемога нашої команди! Після фінального свистка стадіон скандував стоячи «Молодці!», а команда влаштувала для Гвоздевича овацію. Дякуємо за казкову гру, легендо!

11 вересня 2020 року. Чемпіонат України-2020/2021. Друга ліга. Група Б. 2 тур. Кривий Ріг. Стадіон «Гірник». 17:00. +26 градусів.

«Кривбас» (Кривий Ріг) - ФК «Нікополь» (Нікополь, Дніпр. обл.) - 6:1 (4:0)

Арбітр: Олександр Титов (Донецьк).

Асистенти арбітра: Дмитро Каморніков (Донецька область), Сергій Удовенко (Кропивницький).

Четвертий арбітр: Єгор Кєвліч (Кропивницький).

Спостерігач арбітражу: Оксана Єрмакова (Полтава).

Голи: Андрій Григорик (Володимир Заїменко), 22 (1:0). Андрій Григорик, з пенальті, 26 (2:0). Віктор Берко, 30 (3:0). Андрій Григорик (Олександр Горват), 44 (4:0). Ігор Бука (Костянтин Черній), 60 (5:0). Володимир Заїменко, у власні ворота, 73 (5:1). Костянтин Черній (Сергій Гвоздевич), 81 (6:1).

«Кривбас» (Кривий Ріг): 41. Роман Льопка - 12. Богдан Сокол, 3. Володимир Заїменко, 13. Андрій Голуб (8. Ігор Яровой, 57), 89. Андрій Дедяєв - 2. В'ячеслав Рябов, 25. Андрій Григорик (к) (10. Андрій Шмат, 70), 5. Олександр П'ятов, 18. Олександр Горват (7. Ігор Бука, 46), 17. Назар Маліновський (21. Сергій Гвоздевич, 79)  - 11. Віктор Берко (88. Костянтин Черній, 57).

Запасні: 1. Кирило Злотар, 31. Дмитро Черниш, 75. Гліб Попчук, 71. Євген Кателін.

Головний тренер: Геннадій Приходько.

«Нікополь» (Нікополь): 24. Іван Богдан, 18. Василь Адаменко, 35. Сосо Двалі, 22. Ігор Катеруша (2. Максим Білоус, 79), 4. Віталій Слищенко (к), 8. Сергій Донець, 5. Владислав Омельченко, 33. Максим Шевченко (21. Данило Артюшенко, 54), 16. Микита Фомін, 20. Ерік Бейер, 10. Сергій Мандровський.

Запасні: 71. Кирило Артюшенко, 99. Микита Жуков, 11. Дмитро Люсік.

Головний тренер: Григорій Варжеленко.

Попередження: Шевченко, 50.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru