"Кривбас" - "Нива": 30 вересня о 16:00

"Кривбас" - "Нива": 30 вересня о 16:00}

У цю середу криворізький «Кривбас» проведе свій третій матч у рамках Кубку України-2020/2021. В третьому попередньому раунді команда Геннадія Приходька посперечається за вихід у 1/8 фіналу із представником групи А Другої ліги - вінницькою «Нивою». Гра вібудеться у Кривом Розі на стадіоні «Гірник» (вул. Колонківська, 1), початок о 16:00.

До уваги вболівальників! Матч буде зіграно за присутності вболівальників. Міністерство охорони здоров'я України дозволяє присутність на стадіонах 25 процентів глядачів від загальної місткості за умов дотримання карантинних обмежень.

Нагадуємо, вболівальники обов'язково повинні мати при собі засоби індивідуального захисту (маски або респіратори) та пройти температурний скринінг при вході на стадіон. На трибунах усі повинні знаходитися у засобах індивідуального захисту та дотримуватися соціальної дистанції.

Вартість квитків, які можна придбати у касі стадіону - від 20 до 80 гривен, офіційної програмки - 50 гривень. Квитки можна придбати вже сьогодні перед грою із «Миколаєвом-2» з 12:00. У понеділок та вівторок каса буде працювати з 15:00 до 19:00, у середу з 12:00. Також триває електронний продаж білетів.

Трансляції: Офіційний Ютуб-канал ФК «Кривбас»

Тільки разом ми переможемо! До зустрічі на стадіоні!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru