"Кривбас" - "Нива" Вінниця 0:1

"Кривбас" - "Нива" Вінниця 0:1}

Криворізький «Кривбас» у своєму третьому матчі у цьогорічному Кубку України волею жеребу знову грав вдома. Вінницька «Нива» почала сезон у групі А Другої ліги, м'яко кажучи, не дуже: чотири поразки у чотирьох поєдинках та останнє місце таблиці. На сьогоднішній матч Геннадій Приходько застосував ротацію, помінявши півскладу порівняно з грою чемпіонату проти «Миколаєва-2».

Криворіжці почали активно, та на тлі ігрової переваги бракувало моментів. Лише епізод за участю Гуськова після контратаки заслуговую уваги у дебюті. Один із новачків господарів пробивав на виконання з меж карного майданчику, але Карабін прочитав ситуацію, та легко забрав м'яча. Нивівці пізніше відповіли неточним пострілом Браславського.

«Кривбас» заволодів ініціативою, але, знову ж таки, гості часто пресингували, та до моментів діло ніяк не доходило. Двічі з робочої лівою стріляв скучивший за грою з перших хвилин Бука - Карабін не без проблем впорався із ударами із середньої дистанції. На 30 хвилині контратака «Ниви» ледь не призвела до проблем, коли Пастушенко не без допомоги рикошету міг відкрити рахунок метрів з 15, та його удар виявився трошки неточним.

Змушували нервувати стандарти біля наших воріт. Так, після одного з кутових Злотар по-справжньому врятував після удару головою Загорулько. Той же Загорулько стріляв з лінії карного майданчика - без проблем для Злотаря. За мить до перерви ми могли все ж відкрити рахунок, але ніхто не зумів заштовхати круглястого у ворота після паніки у воротарському майданчику гостей.

Початок другого тайму виявився нервовим. У кількох моментах захисники «Кривбасу» давали пробивати суперникам з меж штрафного, але Злотар грав бездоганно. На 54 хвилині м'яч побував у воротах «Ниви», але за мить до цього один із асистентів арбітра підняв прапорец - офсайд у Чернія, який раніше віддав передачу на Ярового. А от нивівці одним іх своїх шансів скористалися на 70 хвилині.

Браславського загубили на правому фланзі, той увірвався у штрафний та пробив низом у дальній кут - 0:1. «Кривбас» влаштував супернику справжню облогу. Коцюмака прострілив з правого флангу, але Черній з двох метрів у падінні поцілив у поперечину... А у компенсований час шкіряного після гарматного пострілу Коцюмаки з-під поперечини якимось дивом головою виніс захисник... Наша команда, на жаль, припиняє участь у Кубку України.

30 вересня 2020 року. Кубок України-2020/2021. Третій попередній раунд. Кривий Ріг. Стадіон «Гірник». 16:00. +16 градусів.

«Кривбас» (Кривий Ріг) - «Нива» (Вінниця) - 0:1 (0:0)

Арбітр: Юрій Іванов (Донецька область).

Асистенти арбітра: Максим Чертоляс (Херсон), Андрій Єремєєв (Миколаїв).

Четвертий арбітр: Максим Поліщук (Кривий Ріг).

Спостерігач арбітражу: Євген Абросимов (Одеса).

Делегат матчу УАФ: Михайло Калита (Миколаїв).

Гол: Ярослав Браславський, 70.

«Кривбас» (Кривий Ріг): 1. Кирило Злотар, 45. Арсеній Процишин, 3. Володимир Заїменко, 2. В'ячеслав Рябов, 89. Андрій Дедяєв, 25. Андрій Григорик (к), 7. Ігор Бука (19. Ігор Коцюмака, 69), 8. Ігор Яровой (13. Андрій Голуб, 74), 71. Євген Кателін (88. Костянтин Черній, 46), 17. Назар Маліновський (11. Віктор Берко, 66), 22. Олександр Гуськов.

Запасні: 31. Дмитро Черниш, 12. Богдан Сокол, 75. Гліб Попчук, 41. Роман Льопка.

Головний тренер: Геннадій Приходько.

«Нива» (Вінниця): 99. Іван Карабін, 25. Олександр Калітов, 12. Деян Федорук, 2. Олександр Борячук, 6. Едуард Сербул, 10. Тимофій Брижчук (к), 17. Микола Пастушенко, 34. Денис Громок (21. Дмитро Підгаєцький, 86), 4. Давид Подкуйко (11. Дмитро Івашків, 46), 9. Ярослав Браславський (19. Максим Підопригора, 84), 93. Артур Загорулько (8. Богдан Зугравий, 90+4).

Запасні: 1. Іван Музика, 95. Олександр Єфременюк.

Головний тренер: Олег Шумовицький.

Попередження: Ігор Яровой, 60 - Артур Загорулько, 85. Олександр Борячук, 89. Богдан Зугравий, 90+4.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru