"Кривбас" - "Оболонь" 1:0

"Кривбас" - "Оболонь" 1:0}

Сьогодні у 20 турі УПЛ «Кривбас» в першому домашньому матчі весняної частини сезону приймав «Оболонь». Наша команда напередодні презентувала нову форму від партнера Клубу – бренду Strochka. Саме у новенькій стильній формі червоно-білі вийшли на поле. Це був перший поєдинок з вболівальниками на стадіоні «Гірник» після тривалої перерви.

Місце в опорній зоні замість дискваліфікованого Іліча зайняв універсальний Татарков. Наша команда розпочала гру набагато активніше та швидко заволоділа ініціативою. На 8 хвилині Бандейра класною передачею вивів Сосу тет-а-тет з Федорівським, але Даніель з практично вбивчої позиції пробив вище воріт. Криворіжці тиснули та згодом пресинг Прінса ледь не призвів до проблем для гостей, але ті відбились.

Активно грав наш правий фланг. Бандейра ще одною класною передачею вивів на ударну позицію Прінса, той пробивав у падінні – Федорівський зумів мʼяча забрати у дальньому куті. Ближче до середину тайму «Оболонь» посміливішала та декількома дальніми пострілами намагалась потурбувати Кліщука, але марно – дуже неточно. На 30 хвилині Андрію вже довелось попрацювати, коли він парирував небезпечний постріл Вишневського у ближній дуелі.

«Кривбас» продовжував контролювати гру, от тільки деякий час без моментів. Кінцівка тайму теж залишилась за господарями, але «Оболонь» добре оборонялась та не давала нам багато вільного простору. По перерві Вакулко змінив Татаркова. Дебют другого тайму залишився за «Кривбасом», щоправда, знову ж таки не вистачало гостроти в атаці. На 54 хвилині тривога перервала матч хвилин на двадцять. Поєдинок поновився неприємним дальнім ударом від Черненка – Кліщук з другої спроби мʼяча забрав.

Але як же відповіли криворіжці! Бандейра взяв ініціативу на себе, пройшов декількох суперників та віддав прихований пас на Кузика. Денис пробив одразу у дальній кут – 1:0! Червоно-білі продовжували насідати, але свої моменти отримала і «Оболонь». Бескоровайний дещо помилився, програвши позицію Вишневському, але Кліщук не дав себе переграти в межах штрафного. Й тут же Андрій впорався з сильним дальнім ударом Таранухи. Браво!

«Оболонь» вирівняла гру. Й вже Краснопір загрожував нашим воротам, але знову Кліщук був на висоті. «Кривбас» в ці хвилини атакував переважно за рахунок контратак. Стріляв Кожушко, пізніше фірмовим ударом з лівою намагався забити Кузик, з другого поверху бив Понєдєльнік, але гості відбились. Кінцівка вже залишилась за криворіжцями, які довели гру до важкої мінімальної перемоги. Дякуємо вболівальникам за потужну підтримку! Дякуємо ЗСУ за можливість грати у футбол! Слава Україні!

9 березня 2024 року. Чемпіонат України-2023/2024. VBET Ліга. 20 тур. Кривий Ріг. Стадіон «Гірник». 532 глядачі. +4 градуси.

«Кривбас» (Кривий Ріг) – «Оболонь» (Київ) – 1:0 (0:0)

Арбітр: Андрій Коваленко (Полтава).

Асистенти арбітра: Максим Чертоляс (Херсон), Семен Шлончак (Черкаси).

Четвертий арбітр: Дмитро Кубряк (Одеса).

Спостерігач арбітражу: Геннадій Коваленко (Одеса).

Делегат УАФ: Михайло Калита (Миколаїв).

Асистент делегата УАФ: Микола Пихтін (Миколаїв).

Арбітр ВАА: Ігор Пасхал (Херсон).

Асистент ВАА: Віктор Володін (Херсон).

Спостерігач ВАА: Валерій Курганов (Черкаси).

Гол: Денис Кузик (Рафаель Бандейра), 56.

«Кривбас» (Кривий Ріг): 33. Андрій Кліщук - 25. Рафаель Бандейра, 13. Данило Бескоровайний (к), 5. Тимур Стецьков, 55. Іван Дібанго – 11. Микита Татарков (22. Юрій Вакулко, 46), 8. Джихад Бізімана, 21. Денис Кузик (7. Андрій Понєдєльнік, 87), 14. Максим Луньов (47. Єгор Твердохліб, 65), 9. Даніель Соса (10. Дмитро Хомченовський, 87) – 80. Прінс Аду (78. Олег Кожушко, 71).

Запасні: 1. Богдан Хома, 30. Володимир Маханьков, 97. Жан По, 39. Натанаель Сантіні, 99. Віктор Блізніченко, 94. Максим Задерака, 20. Артур Микитишин.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

«Оболонь» (Київ): 1. Назарій Федорівський, 24. Єгор Прокопенко, 37. Валерій Дубко, 3. Владислав Приймак, 2. Данило Карась (16. Павло Лукʼянчук, 71), 9. Ігор Мединський, 17. Руслан Черненко (50. Євген Запорожець, 81), 4. Тарас Мороз (19. Сергій Косовський, 51), 10. Олег Слободян (к) (55. Сергій Суханов, 81), 7. Олег Вишневський (8. Ростислав Тарануха, 71), 95. Ігор Краснопір.

Запасні: 23. Олександр Рибка, 5. Олександр Осман, 33. Дмитро Нагієв, 14. Олександр Чернов,  25. Віталій Груша, 11. Максим Грисько, 34. Артем Вовкун.

Головний тренер: Валерій Іващенко.

Попередження: Єгор Твердохліб, 70 - Тарас Мороз, 38. Владислав Приймак, 68. Єгор Прокопенко, 90+4.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru