"Кривбас" - "Олександрія" U-21 2:1

"Кривбас" - "Олександрія" U-21 2:1}

Криворізький «Кривбас» зіграв другий товариський матч у цьому році, перший з двох на другому навчально-тренувальному зборі. Сьогодні до нас у гості завітав міцний колектив із Олександрії – «Олександрія» U-21.

Дебют гри вийшов рівним. На 12 хвилині стійка врятувала «Кривбас» після удару з лінії карного майданчика. Господарі відповіли небезпечним пострілом Збуня метрів з 28, та воротар відвів загрозу, парирувавши м’яч з-під поперечини.

Потихеньку криворіжці заволоділи ініціативою. Та перший реально небезпечний момент в матчі відбувся на 27 хвилині, коли Елла здорово зіграв у відборі та віддав точну передачу на Чернія. Костянтин вийшов віч-на-віч із кіпером, але пробив повз ближнього нижнього кута.

Гострі моменти почали виникати біля воріт олександрійців ближче до перерви. Спочатку після удару Рябова з другого поверху новачка-кіпера врятувала стійка. Й тут же знову після кутового і атаки другим темпом із району 11-метрової позначки пробивав Попчук - і знову стійка!

І все ж таки команди пішли у роздягальні за рахунку на користь «Кривбасу». Швидка атака флангом: Маліновський виконав навісну подачу у воротарський майданчик, звідкіля Черній без перешкод відправив плямистого у дальній кут - 1:0.

На другий тайм на полі у «Кривбасу» з’явився свіженький склад, залишилися тільки Никитюк та Елла. Кривбасівці продовжили володіти перевагою, й подвоїли рахунок у середині на 69 хвилині. П’ятова зупинили не по правилам у чужому штрафному, а Мішуренко з пенальті розвів снаряд і воротаря по різним кутам – 2:0.

Щоправда, через вісім хвилин одна з рідких атак суперника привела до необов’язкового  11-метрового вже у наші ворота. Коцюмака ледве торкнувся суперника у власному карному майданчику – арбітр вказав на 11-метрову позначку. Злотар міг врятувати команду від пропущенного голу, але надто сильним вийшов удар Мустафаєва - 2:1.

Переконлива перемога нашої команди за грою.

29 січня 2021 року. Контрольний матч №2. Кривий Ріг. Академія «Гірник» (штучне поле). 13:00. Без глядачів. +1 градус.

«Кривбас» (Кривий Ріг) - ФК «Олександрія» U-21 (Олександрія, Кіровогр. обл.) – 2:1 (1:0)

Арбітр: Анатолій Ухов (Кривий Ріг).

Асистенти арбітра: Максим Левченко, Олексій Гавеля (обидва - Кривий Ріг).

Голи: Костянтин Черній (Назар Маліновський), 45 (1:0). Олександр Мішуренко, з пенальті, 69 (2:0). Еміль Мустафаєв, з пенальті, 77 (2:1).

«Кривбас» (Кривий Ріг): Дмитро Черниш (Кирило Злотар, 46) – Назар Маліновський (Богдан Сокол, 46), Роман Никитюк (Володимир Заїменко, 70), Гліб Попчук (Дмитро Фатєєв, 46), Андрій Дедяєв (Ігор Коцюмака, 46) – В’ячеслав Рябов (к) (Андрій Григорик, 46), Олександр Горват (Олександр П’ятов, 46), Ігор Яровой (Олександр Мішуренко, 46), Арман Кен Елла, Олексій Збунь (Віктор Берко, 46) - Костянтин Черній (Ярослав Квасов, 46).

Запасних не залишилося.

Головний тренер: Геннадій Приходько.

«Олександрія» U-21 (Олександрія) (стартовий склад): новачок - Максим Микитюк, Дмитро Семенов, Олександр Кобеляш, Назар Кобенда - Денис Підручний, Максим Івахно, Павло Пастухов, Еміль Мустафаєв – Назар Кобенда, Ян Каранга.

На заміни виходили: новачок, Даниїл Сергієнко, Микита Голованов, Максим Коноваленко, Артем Андріца, Владислав Гаркуша, Антон Богдан, Владислав Мухаматгалієв.

Старший тренер: Олександр Ломко.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru