"Кривбас" отримав бронзові медалі Другої ліги

"Кривбас" отримав бронзові медалі Другої ліги}

У п’ятницю після заключного матчу проти черкаського МСК «Дніпро» - 3:1 криворізький «Кривбас» разом із вболівальниками яскраво відсвяткував вихід до Першої ліги.

Одразу фінального свистка на стадіоні «Гірник» розпочалося свято. Команда під овації виїхала на арену на новесенькому клубному автобусі. Глядачі на стадіоні оплесками віддячили футболістам, тренерському штабу, адміністрації і персоналу клубу, адже всі вони з’явилися на сцені.

Трьох фанатів, що «пробили» золотий сезон (побували на усіх 11 виїзних поєдинках команди), відзначили спеціальними футболками і пам’ятними сувенірами.

Далі на «Кривбас» очікували такі бажані бронзові медалі Другої ліги, які дали право на підвищення у класі. Нагороди представники нашого клубу отримали від президента ПФЛ Олександра Каденка. Сам керманич організації отримав від клубу спеціальний подарунок – іменну фірмову клубну футболку, адже напередодні святкував день народження.

Ще більше підняли градус вечора популярний гурт «On I Ona», які заспівали для відданих шанувальників команди. А яскравим фіналом свята стало вогняне шоу, від якого було не тільки гаряче, а й захопливо. Вперед до нових перемог, улюблений клуб!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru