"Кривбас" - "Перемога" 1:0

"Кривбас" - "Перемога" 1:0}

У останньому матчі 16 туру групи Б Другої ліги криворізький «Кривбас» приймав дніпровську «Перемогу».

Наша команда розпочала гру з гострих атак. На 5 хвилині П’ятов виконав небезпечний простріл у воротарський, але там нікого не виявилося. Через три хвилини з близької відстані після флангового прострілу пробивав Черній – Суаіб відбив м’яча перед собою; добивання того ж Чернія – і знову воротар гостей здійснює сейв!

На 11 хвилині чергова подача з лівого флангу знайшла у центрі штрафного П’ятова, але Сашко пробив із другого поверху несильно, й воротар відвів загрозу. Стартовий натиск «Кривбасу» призвів до пенальті на 16 хвилині, коли Збуня завалили після подачі зі стандарту.

До м’яча, цього разу, підійшов Ременюк, сильно пробивши у лівий від себе кут, але Суаіб якимось чином зумів парирувати удар! Епізодична невдача тільки розізлила господарів. Вони кинулися атакувати ворота суперника з подвійною енергією. Й тут же пройшла швидка флангова контратака: П’ятов віддавав на Чернія, який бив з забійної позиції, але сфера пролетіла поруч зі стійкою...

Але все ж таки справедливість восторжествувала на 23 хвилині. Малиновский увірвася в карний майданчик й був зупинений опонентом за допомогою порушення правил. Справедливий другий пенальті взявся виконувати, цього разу, Черній, який вперше у цьому році вийшов з перших хвилин у офіційному матчі.

Суаіб знову вгадав кут, але Костянтин пробив дуже точно – 1:0! Гра на одній половині поля продовжилася й після голу. До перерви «Перемога» запам’яталася тільки більш-менш небезпечним стандартом, коли на допомогу Льопці прийшла стінка. «Кривбас» загрожував воротам після сильних пострілів у ближній кут.

Але ні Малиновський, ні Збунь другий раз засмутити кіпера у першому таймі не зуміли. Другий тайм розпочався дещо спокійніше, й моментів біля воріт дніпрян довелося почекати до 64 хвилини, коли навіс із правого флангу знайшов голову Чернія, але сфера полетіла значно вище воріт.

Дуже небезпечні були флангові простріли й подачі, але дуже часто ніхто не встигав їх замкнути. Час йшов, атаки криворіжців не вщухали ні на хвилину, а гості навіть жодного разу не вдарили у площину воріт. На 70 хвилину статистика ударів по воротам становила 18:1 (8:0 у площину). Як бачимо величезна перевага «Кривбасу» не викликала ніяких сумнівів.

Був потрібен лише другий гол, аби не нервувати за результат. Але у завершенні, на жаль, не щастило. На 86 хвилині гострий простріл Дедяєва знайшов у воротарському Збуня, який стріляв без перешкод, але влучив в воротаря.

Криворіжці легко, але мінімально, реваншувалися за прикру поразку у першому колі, єдину, до речі, в чемпіонаті, й продовжують наступати на п'яти «Металургу». Боротьба за дві путівки до Першої ліги триває.

10 квітня 2021 року. Чемпіонат України-2020/2021. Друга ліга. Група Б. 16 тур. Кривий Ріг. Стадіон «Гірник». 15:00. 1250 глядачів. +12 градусів.

«Кривбас» (Кривий Ріг) – «Перемога» (Дніпро) – 1:0 (1:0)

Арбітр: Андрій Кошура (Чернівці).

Асистенти арбітра: Дмитро Рубан (Київська область), Володимир Алавук (Київ).

Четвертий арбітр: Анатолій Ухов (Кривий Ріг).

Спостерігач арбітражу: Микола Зайцев (Нікополь).

Гол: Костянтин Черній, з пенальті, 23 (1:0).

«Кривбас» (Кривий Ріг): 41. Роман Льопка – 17. Назар Маліновський, 3. Володимир Заїменко (к), 20. Дмитро Фатєєв, 89. Андрій Дедяєв – 77. Олексій Збунь, 13. Максим Пирогов (2. В’ячеслав Рябов, 90), 8. Ігор Яровой, 23. Андрій Ременюк (22. Олександр Гуськов, 82), 8. Олександр П’ятов (10. Артур Карноза, 57) – 88. Костянтин Черній (11. Віктор Берко, 76).

Запасні: 1. Кирило Злотар, 31. Дмитро Черниш, 75. Гліб Попчук, 12. Богдан Сокол, 19. Ігор Коцюмака, 71. Євген Ніколашин, 21. Іван Козак.

Головний тренер: Геннадій Приходько.

«Перемога» (Дніпро): 12. Ібрагім Суаіб (к), 22. Артур Воротников, 99. Родіон Сердюк, 33. Данило Сидоренко, 9. Владислав Докукін, 32. Брайт Джон Есьєн, 8. Андрій Цопа, 19. Євген Лінкевич (23. Кирило Павлюк, 72), 7. Артем Радченко, 10. Роман Боровик, 11. Даниїл Шмельов.

Запасні: 1. Максим Луговський, 77. Іван Цуркан, 44. Богдан Пономаренко, 17. Микита Вишневський, 20. Михайло Білоус, 39. Кирило Антонов, 28. Богдан Рудавський.

Головний тренер: Віктор Китриш.

Попередження: Олексій Збунь, 86 - Владислав Докукін, 16. Даниїл Шмельов, 19. Артем Радченко, 26. Євген Лінкевич, 59.

На 16 хвилині Андрій Ременюк («Кривбас») не реалізував пенальті (воротар)

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru