"Кривбас" переїхав в Ла Торре та розпочав третій зимовий збір

"Кривбас" переїхав в Ла Торре та розпочав третій зимовий збір}

31 січня стартував третій заключний зимовий навчально-тренувальний збір криворізького «Кривбасу», який команда проводить в Іспанії. Делегація нашої команди вчора перебралась з Сан-Педро-дель-Пінатар в містечко Ла Торре (між Мурсією та Аліканте), де червоно-білі будуть базуватись до 13 лютого, після чого вирушать додому.

У середу після довх вихідних «Кривбас» поновив роботу: провів перше тренування на зборі на травяному полі La Torre Golf Resort. Команда Юрія Вернидуба продовжує готуватись до другої частини сезону в дворазовому режимі: фізичні вправи, робота з мʼячем, відпрацювання передач та ударів з середньої та близької відстані, гра у футбол на півполя.

На вечірньому тренуванні 31 січня перш за все привітали іменинника Рафу Бандейру, якому виповнилось 23 роки. Червоно-білі продовжують регулярно відвідувати тренажерну залу. Одразу після тренувань в якості відновлення – діжки з льодом, масаж, басейн, сауна.

Попереду – останні контрольні матчі перед стартом другої частини УПЛ: 03.02 – «Хорсенс» Данія, 04.02 – «Левадія» Естонія, 06.02 – «Брентфорд» Б Англія, 10.02 – «Віборг» Данія, 13.02 – «Мурсія» Іспанія.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru