"Кривбас" - "Петрокуб" 1:2

"Кривбас" - "Петрокуб" 1:2}

У сьомому контрольному матчі на турецьких зборах криворізький «Кривбас» протистояв віцечемпіону Молдови – «Петрокубу». Трьома днями раніше, нагадаємо, наша команда переграла чемпіона цієї країни «Шериф» – 2:1.

Щодо стартового складу червоно-білих, то з перших хвилин вийшли усі ті, хто перемагав «Шериф». Перший удар у сьогоднішньому матчі залишився за «Кривбасом». На 10 хвилині з кута штрафного низом пробивав Татарков, але Чеботар усе контролював. Наша команда поступово заволоділа ініціативою, але, на жаль, пропустила першою.

Одна з небагатьох контратак «Петрокубу» до середини тайму стала результативною. Йосіпой не залишив шансів Сарнавському точним ударом – 0:1. «Кривбас» відповів моментом Капіча. Ріфет потужно пробивав з меж штрафного, але Чеботар перевів мʼяча на кутовий. Не забиваєш ти… Вже за хвилину супернику вдалось відзначитись вдруге.

Знову контратака: Сарнавський парирував непростий удар опонента метрів з 20, але на добиванні ніхто не встиг підстрахувати нашого капітана; Ревенко – 0:2. «Кривбас» майже одразу прийшов до тями, й створив до перерви чимало моментів. Але забив тільки одного разу. Капіч реалізував пенальті за фол на Дебелку – 1:2. Могли ще забивати той же Дебелко, Задерака, Банада. Особливо небезпечним був удар головою останнього, з яким Чеботар впорався з великими труднощами.

Друга половина гра розпочалась з супермоменту криворіжців. Татарков виконав подачу зі стандарту, а Устименко, який вийшов на заміну, пробивав головою впритул. І знову голкіпер «Петрокубу» на висоті. Устименко взагалі активно увійшов у гру: на 57 хвилині він знову загрожував воротам суперника. Його удару з середньої дистанції зовсім трохи бракувало влучності.

Ближче до середини другого тайму гра перейшла у центр поля. Криворіжці провели ряд замін, але не вистачало гострих атак та останньої передачі. А от «Петрокуб» в останній 15-хвилинці мав декілька непоганих нагод, аби забити знову. Сарнавський і ко відвели загрозу від воріт.

Кінцівка гри пройшла вже на половині поля суперника, якому все ж вдалось втримати перемогу. Наступний контрольний матч червоно-білих в Туреччині - 15 лютого проти чемпіона Латвії «Валмієри». Це передостанній спаринг перед поверненням додому.

12 лютого 2023 року. Контрольний матч №7. Белек, Туреччина. Стадіон TSS Football Center. 14:00 (за київським часом). 50 глядачів. +14 градусів.

«Кривбас» (Кривий Ріг) - «Петрокуб» (Хинчешти, Молдова) – 1:2 (1:2)

Голи: Маріус Йосіпой, 23 (0:1). Іван Ревенко, 27 (0:2). Ріфет Капіч, з пенальті, 38 (1:2).

«Кривбас» (Кривий Ріг): Богдан Сарнавський (к) – Володимир Якімець (Андрій Понєдєльнік, 28), Віталій Вернидуб (Тимур Кораблін, 71), Данило Бескоровайний, Тимур Стецьков (Вʼячеслав Рябов, 46) – Максим Задерака (Денис Устименко, 46), Євген Банада (Владислав Семотюк, 61), Микита Татарков (Артур Микитишин, 65), Ріфет Капіч (Клім Приходько, 82), Дмитро Хомченовський - Роман Дебелко (Антон Циганков, 74).

Запасні: Андрій Кліщук, Богдан Хома, Арсеній Кілєвий, Захар Карпусь, Євген Опанасенко, Денис Шевченко.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

«Петрокуб» (Хинчешти) (стартовий склад): Микола Чеботар, Іон Жардан, Віктор Мудрак, Максим Потирніке, Сергій Плетіке, Іван Ревенко, Віктор Богачук, Міхай Плетіке, Володимир Амброс (к), Маріус Йосіпой, Максим Кожокару.

Запасні: Крістіан Аврам, Михай Лупан, Корніл Котогой, Артем Розгонюк, Тудор Бутучел, Януш Жаман, Артем Федоров, Олександр Бежан.

Головний тренер: Олексій Савінов.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг 

 

 

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru