"Кривбас" - "Полісся" 0:1

"Кривбас" - "Полісся" 0:1}

У 28 турі УПЛ «Кривбас» в рідних стінах зустрічався з «Поліссям». До початку матчу стало відомо про дострокове завоювання криворіжцями як мінімум бронзових нагород.

Щодо початку гри, то він залишився за червоно-білими. На 5 хвилині пройшла швидка атака: Кузик виконав подачу на голову Соси, але той в боротьбі з захисником пробив неточно. Згодом Бескоровайний виводив Кузика тет-а-тет з воротарем, але Кудрик вчасно вийшов з воріт та мʼяча забрав. «Полісся» витримало стартовий тиск нашої команди та провело свою разючу атаку в середині тайму.

Танковський другим темпом вирішив пробивати з дальньої дистанції – і снаряд залетів у дальню девʼятку, не дивлячись на усі намагання Маханькова врятувати команду. Пропущений гол дещо знітив «Кривбас», адже гра вирівнялась. Хомченовський та Мустафаєв обмінялись дуже неточними пострілами. Ближче до кінця тайму криворіжці знову перехопили ініціативу, але друга повітряна тривога за гру зупинила їх атаки.

Пауза затягнулась та клубами були прийняте взаємне рішення про догравання поєдинку наступного дня о 13:00. Але і в понеділок ми розпочали пізніше через чергову повітряну тривогу, яка зайвий раз нагадувала: в нашій країні йде війна. «Кривбас» розпочав набагато активніше за суперника: два моменти Соси та непоганий удар Бескоровайного тому доказ.

Але згодом «Полісся» не менш гостро відповіло. Прогавили вихід один на один Фортюне – Маханьков виручив. Й тут же індивідуальний прохід вдався Назаренку – і знову Маханьков на місці! Володимир парирував удар практично впритул! Неприємно з лінії штрафного стріляв згодом Ндукве – наш воротар вкотре зіграв бездоганно. Поступово криворіжці знову перехопили ініціативу.

Після кутового та відскоку на силу стріляв Кузик – поруч з ближньою девʼяткою. А міг бути гол туру. Після ще одного розіграшу корнеру міг забивати Бізімана, але фірмовий удар Джихаду не вдався. «Кривбас» продовжував насідати: По, який вийшов на заміну, на жаль, після подачі зліва не зміг пробити в дотик з хорошої позиції… А на 78 хвилині гру знову перервала повітряна тривога… Остання 10-хвилинка пройшла в обопільних атаках, але, на жаль, врятувати бодай нічию нам не вдалось.

12 травня 2024 року. Чемпіонат України-2023/2024. VBET Ліга. 28 тур. Кривий Ріг. Стадіон «Гірник». 18:00. +13 градусів. 560 глядачів.

«Кривбас» (Кривий Ріг) – «Полісся» (Житомир) – 0:1 (0:1)

Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя).

Асистенти арбітра: Руслан Єрмоленко (Чернігів), Євген Петраков (Черкаси).

Четвертий арбітр: Дмитро Бондаренко (Одеса).

Спостерігач арбітражу: Олег Зубарев (Словʼянськ).

Делегат УАФ: Валерій Лютий (Запоріжжя).

Асистент делегата УАФ: Олег Базай (Запоріжжя).

Арбітр ВАА: Ігор Пасхал (Херсон).

Асистент ВАА: Валентин Куцев (Київська область).

Спостерігач ВАА: Євген Арановський (Хмельницький).

Гол: Вячеслав Танковський, 25.

«Кривбас» (Кривий Ріг): 30. Володимир Маханьков - 7. Андрій Понєдєльнік (25. Рафаель Бандейра, 81), 39. Натанаель Сантіні, 13. Данило Бескоровайний, 55. Іван Дібанго (97. Жан По, 60) - 8. Джихад Бізімана (5. Тимур Стецьков, 81), 10. Дмитро Хомченовський, 21. Денис Кузик, 14. Максим Луньов, 94. Максим Задерака (99. Віктор Блізніченко, 71) - 9. Даніель Соса.

Запасні: 1. Богдан Хома, 43. Ігор Омельченко, 11. Микита Татарков, 2. Вʼячеслав Рябов, 27. Роман Дебелко, 47. Єгор Твердохліб, 78. Олег Кожушко.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

«Полісся» (Житомир): 1. Олег Кудрик, 44. Сергій Чоботенко, 30. Артем Шабанов, 15. Богдан Михайліченко (к), 7. Олександр Назаренко, 6. Вʼячеслав Танковський (16. Владислав Крамар, 90+3), 77. Богдан Кушніренко, 37. Маседо Таллес, 31. Денис Ндукве (9. Луіфер Ернандес, 75), 95. Еміль Мустафаєв, 14. Яссін Фортюне.

Запасні: 71. Денис Бойко, 22. Василь Грицук, 10. Іван Петряк, 25. Даниїл Чечер, 19. Михайло Раско, 33. Артем Поспєлов.

В. о. головного тренера: Сергій Шищенко.

Попередження: Данило Бескоровайний, 21. Іван Дібанго, 44. Жан По, 78 - Артем Шабанов, 78. Яссін Фортюне, 90+4.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru