"Кривбас" прибув до Туреччини

"Кривбас" прибув до Туреччини}

Криворізький «Кривбас» сьогодні о 9 ранку прибув до турецького Белеку, де на протязі місяця проведе два заключних навчально-тренувальних збори: з 9 до 22 лютого та з 26 лютого до 11 березня. Делегація криворізького клубу вирушила до Туреччини у вівторок надвечір: спочатку червоно-білі прибули до Києва, звідкіля о другій ночі вилетіли до столиці Туреччини Анкари.

З Анкари знову таки літаком за годину прибули до Анталії. З Анталії автобус доставив команду до 5-зіркового готелю Selectum Luxury Resort Belek Белеку. Тут «Кривбас» буде проживати два тижні, після чого змінить місто дислокації: дворазові тренування, спаринги, тренажерний зал, відновлення надвечір (масаж, басейн, сауна). Сьогодні у червоно-білих спочатку відпочинок після важкої дороги, а після обіду теоретичне заняття та перше тренування на турецькій землі.

Нагадаємо, найближчий контрольний матч криворіжці зіграють вже у суботу, 12 лютого, проти віце-чемпіона Латвії «Валмієри». Початок о 16:00 за українським часом (о 17:00 за турецьким). Наживо за подіями гри можна спостерігати на офіційному Ютуб-каналі ФК «Кривбас».

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru