"Кривбас" провів другу двосторонку: "білі" переграли "червоних"

"Кривбас" провів другу двосторонку: "білі" переграли "червоних"}

На четвертий день другого навчально-тренувального літнього збору криворізький «Кривбас» провів двосторонку. Це був другий такий матч за останній тиждень. Нагадаємо, 2 липня криворіжці міжсобойчиком завершували перший етап підготовки (1:0 - «червоні» переграли «жовтих»). Сьогоднішній спаринг пройшов у форматі одного тайму - 45 хвилин.

Всі футболісти отримали необхідне ігрове навантаження: хтось більше як, наприклад, Татарков, Хобленко, Хомченовський, які зіграли усі 45 хвилин, а хтось менше, як Вернидуб та Ніколашин, який днями повернувся до Кривого Рогу після виступу у тимчасовій оренді в угорській «Кішварді».

Щодо гри, то моментів на обидві команди було створено вдосталь, але долю спарингу, як і тижнем раніше, вирішив один точний удар наприкінці відведеного ігрового часу. І знову перемогу своїй команді приніс один з новачків Устименко. Денис майстерно приклався з лінії карного майданчика у ближній кут.

Фотозвіт двосторонки

Відзначимо непогані моменти, аби забити, які були у Дебелка (один на один із Сарнавським, але вище поперечини), Понєдєльніка (після його удару головою м’яч влучив у поперечину), одного з гравців на перегляді (двічі) та того ж Устименка (двічі; вихід віч-на-віч - повз ворота та удар з другого поверху впритул - поруч зі стійкою). «Білі» святкують мінімальну перемогу.

9 липня 2022 року. Двосторонній матч №2. Кривий Ріг. Академія «Кривбас». 18:00. +29 градусів.

«Кривбас» (Кривий Ріг) (червоні) - «Кривбас» (Кривий Ріг) (білі) - 0:1

ГолДенис Устименко, 44.

«Кривбас» (Кривий Ріг) (червоні): Андрій Кліщук (новачок, 35), Денис Шевченко, Гліб Попчук, Дмитро Чудак, Максим Мисляй, В’ячеслав Рябов, Ярослав Гопкало (Євген Ніколашин, 23), Тимур Кораблін, Олексій Хобленко, новачок, Роман Дебелко.

«Кривбас» (Кривий Ріг) (білі): Богдан Сарнавський (новачок, 35), Євген Опанасенко, Іван Зотько, Віталій Вернидуб (новачок, 35), Тимур Стецьков, Дмитро Семенов, Андрій Понєдєльнік, Микита Татарков, Дмитро Хомченовський, новачок, Денис Устименко.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru