"Кривбас" провів фото- та автограф-сесію на підтримку генерального партнера

"Кривбас" провів фото- та автограф-сесію на підтримку генерального партнера}

Футболісти та футболістки криворізького «Кривбасу» долучилися до Ярмарку професій у Кривому Розі, де провели фото- та автограф-сесію для відвідувачів.

Захід відвідали Денис Шевченко, Жан-Морель По, Амарієль Сонкенг та Анна Авраменко, щоб підтримати генерального партнера клубу, компанію «Рудомайн». У рамках події компанія презентувала старшокласникам та їхнім батькам можливості кар'єрного та професійного розвитку разом з підприємством.

Однак, найбільше захоплення викликала зустріч з футболістами клубу, які привернули до себе увагу багатьох відвідувачів. Гравці стали об'єктом неабиякої уваги багатьох шанувальників, які хотіли з ними сфотографуватися та взяти автограф. Захід був переповнений емоціями та жартами, і футболісти весело провели час, поспілкувавшись з прихильниками клубу та послухавши інформацію про успіхи компанії-партнера.

«Наш стенд привернув неабияку увагу відвідувачів Ярмарку. Там можна було на власні очі побачити макет кар'єра, де видобувається сировина та техніку, яка працює на підприємстві. Це все було цікаво і корисно для тих, хто заздалегідь планує свій життєвий шлях. Але справжній фурор стався, коли до нас завітали у гості футболісти та футболістки нашого партнера - ФК «Кривбас».

Біля стенда утворився справжній натовп охочий сфотографуватися та взяти автограф у представників клубу. Ця подія ще раз довела, що саме синергія співпраці партнерів дає можливість досягнути наших завдань та спільної мети! - зазначив заступник директора «Рудомайна» Олег Подкопаєв.

«Такі зустрічі дуже важливі для нашого клубу та наших вболівальників. Гравці та гравчині бачать для кого б'ються на футбольному полі, а прихильники відчувають нашу відкритість та щирість. В цій єдності і є наша сила та перевага», - підкреслив віцепрезидент клубу Артем Гагарін.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru