"Кривбас" провів перше тренування після відпустки

"Кривбас" провів перше тренування після відпустки}

Сьогодні криворізький «Кривбас» вийшов з відпустки, яка тривала чотири тижні. По обіді після командної наради, на якій Юрій Вернидуб привітав футболістів з початком зборів та розповів про найближчі плани, червоно-білі заняттям з пілатесу в критому манежі клубної бази розпочали перший етап підготовки до другої частини сезону.

Після цього лідер УПЛ попрацював з мʼячами у квадратах. А завершив тренування біговою роботою. З вівторка розпочинається дводенне поглибленне медобстеження. Червоно-білі до 13 січня працюватимуть у одноразовому режимі, після чого відправляються на місячний збір до іспанського Аліканте.

Нагадаємо, наразі відомі імена трьох спаринг-партнерів нашої команди на Піренеях: «Пʼяст» Польща (28.01), «Віборг» Данія (10.02), «Реал Мурсія» Іспанія (13.02). Всього ж «Кривбас» зіграє близько десяти контрольних матчів. Згодом повідомимо інформацію про всіх наших суперників.

Відзначимо, що індивідуально з клубним тренером-реабілітологом Андрієм Буличевим займався захисник Дмитро Семенов, який повернувся до Кривого Рогу і продовжує відновлення після хірургічного втручання. Також приєднався до криворіжців нападник Олексій Хобленко, який першу частину сезону провів в оренді в «ЛНЗ»: 11 матчів/1 гол (у ворота «Чорноморця»). Вдалих зборів, червоно-білі.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru