"Кривбас" - "Реал Фарма" 6:0

"Кривбас" - "Реал Фарма" 6:0}

Третій офіційний матч у весняній частині чемпіонату криворізький «Кривбас» проводив проти одеської «Реал Фарми». У першому колі ми були сильніші 1:0, й цього разу лише підтвердили, хто у домі хазяїн. Гра розпочалась з хвилини мовчання в пам’ять про чотирьох загиблих воїнів ЗСУ в п’ятницю у зоні АТО.

«Кривбас» розпочав гру зі штурму воріт «фармацевтів». Три рази у дебюті було дуже небезпечно, усі рази після кутових. Спочатку Фатєєв після прострілу влучив у воротаря, стріляючи впритул, потім вже Берко програв дуель кіперу після передачі Збуня. Й той же Фатєєв пробивав з другого поверху, але м’яча з самісінької лінії воріт у останній момент виніс захисник.

Такий потужний початок призвів до одразу двох швидких голів! Берко, сьогодні вийшовший у старті на вістрі, чітко реалізував пенальті за фол на Збуню у карному майданчику. Олексій поборовся за м’яч й отримав поштовх у спину. Віктор розвів сферу й воротаря по різних кутах – 1:0. По гарячих слідах буквально у наступній атаці нам вдалося подвоїти перевагу.

Це Берко першим відгукнувся на флангову подачі зі стандарту Карнози, із меж воротарського у дотик перегравши Стародубця – 2:0! Відзначимо дебютний вихід на поле у офіційному матчі за криворіжців Карнози, й одразу результативну дію! «Кривбас» продовжив наступ, й дуже небезпечно було після сильних ударів із середньої дистанції Пирогова й Дедяєва зі штрафного, але шкіряний зовсім трохи розминувся із воротами.

На 33 хвилині активний Збунь накрутив у карному майданчику одразу декількох опонентів, й заробив фол – пенальті! Віктор впевнено узяв м’яча до рук, і вгатив  свій третій гол у матчі за 17 хвилин! Чи не найшвидвий хет-трик у сезоні?! На 37 хвилині Берко був близький до покеру, але трохи не пощастило після низового пострілу з гострого кута.

Щодо одеситів, то увесь перший тайм вони провели в обороні власних воріт, й першого удару завдали тільки у компенсований час, коли Льопка без проблем заволодів м’ячем після дальнього пострілу. На другий тайм у складі «Кривбасу» сталося дві заміни: Збуня замінив Ременюк, а Маліновського – Сокол. Друга 45-хвилинка розпочалася із чергового моменту біля воріт «Реал Фарми».

Дедяєв, обігравшись із партнером, увірвався до штрафного, й потужним ударом з гострого кута струсонув поперечину. Гра на половині поля гостей майже не припинялася, криворіжці володіли великоє перевагою, не даючи шансів суперника бодай на атаку. На 59 хвилині ще одна швидка флангова атака завершилася четвертим голом! Карноза віддав у центр на Берко, й той оформив покер – 4:0!

На заміну вийшов П’ятов, якому знадобилося всього три хвилини, аби результативно відзначитися. Головний герой гри Берко асистував Олександру, який сильним ударом метрів з десяти ледь не зірвав сітку з воріт – 5:0! Комфортний рахунок не розслабив «Кривбас», він продовжив шукати щастя біля чужих воріт.

Прохід  Ременюка на 80 хвилині міг призводити до шостого голу, але Черній не влучив у ближній кут із вбивчої позиції. А от П’ятов свій шанс зробити дубль із лавки запасних не змарнував. Він підібрав м’яча у карному майданчику після декількох відскоків та пробив без шансів для кіпера – 6:0. Яскрава перемога рідної команди, рухаємося далі.

27 березня 2021 року. Чемпіонат України-2020/2021. Друга ліга. Група Б. 14 тур. Кривий Ріг. Стадіон «Гірник». 15:00. +11 градусів.

«Кривбас» (Кривий Ріг) – «Реал Фарма» (Одеса) – 6:0 (3:0)

Арбітр: Дмитро Осауленко (Київ).

Асистенти арбітра: Віктор Аврамчук (Київська область), Олег Резніченко (Краматорськ).

Четвертий арбітр: Анатолій Ухов (Кривий Ріг).

Спостерігач арбітражу: Володимир Бондар (Харків).

Голи: Віктор Берко, з пенальті, 16 (1:0). Віктор Берко (Артур Карноза, штрафний), 18 (2:0). Віктор Берко, з пенальті, 33 (3:0). Віктор Берко (Артур Карноза), 59 (4:0). Олександр П’ятов (Віктор Берко), 64 (5:0). Олександр П’ятов, 90 (6:0).

«Кривбас» (Кривий Ріг): 41. Роман Льопка, 17. Назар Маліновський (12. Богдан Сокол, 46), 3. Володимир Заїменко (к), 20. Дмитро Фатєєв, 89. Андрій Дедяєв, 13. Максим Пирогов (5. Олександр П’ятов, 61), 8. Ігор Яровой, 10. Артур Карноза, 11. Віктор Берко (88. Костянтин Черній, 70), 77. Олексій Збунь (23. Андрій Ременюк, 46), 18. Олександр Горват (22. Олександр Гуськов, 72).

Запасні: 1. Кирило Злотар, 31. Дмитро Черниш, 2. В’ячеслав Рябов, 75. Гліб Попчук, 9. Олександр Мішуренко.

Головний тренер: Геннадій Приходько.

«Реал Фарма» (Одеса): 12. Дмитро Стародубець, 20. Олександр Фабер (19. Олексій Смароков, 51), 50. Сергій Онуфрак, 22. Яссін Мохамед Абузраа, 18. Михайло Попов, 11. Сергій Федоров, 26. Артур Фролов (44. Олександр Бурахович, 57), 77. Андрій Лиховидов (к) (7. Микола Лиховидов, 85), 4. Олексій Колесников, 27. Денис Онуфрак (9. Павло Малицький, 46), 99. Дмитро Плачков.

Запасний: 1. Валерій Даскалиця.

Головний тренер: Артем Рязанцев.

Попередження: Дмитро Фатєєв, 18. Артур Карноза, 90+2 - Денис Онуфрак, 15. Сергій Онуфрак, 32.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru