"Кривбас" - "Реал Мурсія": 13 лютого о 13:00

"Кривбас" - "Реал Мурсія": 13 лютого о 13:00}

Останнім спаринг-партнером «Кривбасу» на іспанських зборах стане «Мурсія», представник Першого дивізіону місцевого чеміонату (аналог української Другої ліги). Клуб засновано у 1919 році.

В минулому сезоні «Мурсія» фінішувала на 6 сходинці. У поточному також йде шостою після 23 турів: +9=7-7 (24-23), з відставанням у 6 очок від пʼятого «Рекреатіво», який знаходиться в зоні перехідних матчів за підвищення у класі. В Ла Лізі «Мурсія» за свою багаторічну історію провела 18 сезонів. Востаннє в еліті вона грала в сезоні-2007/2008. Прізвисько команди – «перці».

Щодо складу нашого майбутнього суперника, то тут виступають переважно іспанці, але є і легіонери. Це гравці з Аргентини, Гани, Словаччини, Коста-Ріки, Марокко та Домініканської Республіки. Головний тренер – 43-річний місцевий спеціаліст Маріо Сімон. 23 січня «Мурсія» зустрічалась у спаринг з ще одним клубом з України, «Поліссям», та поступилась – 1:2.

Спаринг «Кривбас» - «Мурсія» відбудеться у вівторок, 13 лютого, у містечку Сан-Педро-дель-Пінатар на стадіоні «Пінатар Арена». Початок матчу - 13:00 за київським часом (о 12:00 за місцевим). Нагадаємо, «Кривбас» зіграв на зимових зборах шість матчів: «Пʼяст» Пʼяст, Польща - 2:0, «Ференцварош» Будапешт, Угорщина - 2:0, «Вікторія» Пльзень, Чехія - 0:3, «Левадія» Таллінн, Естонія - 2:2, «Брентфорд» Б Брентфорд, Англія - 6:1, «Віборг» Віборг, Данія - 1:0.

За подіями завтрашньої гри ви зможете слідкувати у реальному часі на офіційних сторінках ФК «Кривбас» в соцмережах.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru