"Кривбас" - "Реал Мурсія" 5:2

"Кривбас" - "Реал Мурсія" 5:2}

У останньому контрольному матчі на іспанських зборах криворізький «Кривбас» зустрічався з місцевою «Мурсією», представником Першого дивізіону. Спаринг пройшов у форматі чотирьох таймів по 30 хвилин.

Вже на початку гри червоно-білим вдалось відкрити рахунок після чудової комбінації. Щоправда, вже за декілька хвилин суперник забив у відповідь після своєї першої ж атаки. «Кривбас» заволодів перевагою та провів ще декілька стрімких випадів. Наш нападник вийшов тет-а-тет з кіпером та технічно пробив під дальню стійку – це дубль.

У другій 30-хвилинці після флангової подачі у воротах «Мурсії» побував третій мʼяч. Хет-трик форварда криворіжців після потужного удару з близької відстані – 3:1. В третьому таймі іспанціям вдалось скоротити відставання у рахунку після доволі сумнівного пенальті. Арбітр побачив гру рукою у нашого захисника у власному карному майданчику.

Пенальті було чітко реалізовано – 3:2. В подальшому було проведено чимало замін у складах обох команд, й ми відзначились ще двічі. У останній 10-хвилинці спочатку нашому півзахиснику вдався потужний постріл з лінії штрафного, а згодом після помилки воротаря ми забили із району 11-метрової позначки. 5:2 - впевнена перемога «Кривбасу» наостанок, завтра вранці ми вирушаємо до України.

10 лютого 2024 року. Зимові НТЗ. Контрольний матч №6. Сан-Педро-дель-Пінатар, Іспанія. Стадіон «Пінатар Арена». 13:00 (за київським часом). 50 глядачів. +21 градус.

«Кривбас» (Кривий Ріг) - «Реал Мурсія» (Мурсія, Іспанія) – 5:2 (2:1) (1:0) (0:1) (2:0)

Голи «Кривбасу»: Прінс Аду-3, Дмитро Хомченовський, Віктор Блізніченко.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru