"Кривбас" - "Різеспор" 3:4

"Кривбас" - "Різеспор" 3:4}

«Кривбас» зіграв заключний контрольний матч на словенських зборах проти представника турецької Суперліги - «Різеспора». На початку спарингу команди обмінялись забитими голами. На 5 хвилині Твердохліб виграв другий поверх після подачі з кутового та відкрив рахунок - 1:0.

Турки результативно відповіли на 15 хвилині. Спочатку Соуе перевірив на міцність стійку воріт «Кривбасу». А вже за хвилину Шахіна вивели на рандеву з Кліщуком - 1:1. Криворіжці мали свої моменти, аби згодом знову вийти вперед, але не пощастило у завершальній стадії. Класний шанс втратив Луньов, який пробив у воротаря метрів з 10 після відскоку.

Натомість «Різеспор» свій момент під кінець тайму реалізував. Той же Соуе отримав мʼяча у нашому штрафному після передачі справа та влучно пробив з-під двох захисників у дальній кут - мʼяч залетів у ворота від стійки – 1:2. Дебют другого тайму залишився за червоно-білими. Хомченовський класно пробивав злету після передачі з правого флангу - кіпер встиг зреагувати.

Пішла гра на зустрічних курсах. І «Різеспору» пощастило забити ще двічі. Соуе оформив дубль після подачі справа - удар головою під поперечину - 1:3. На 78 хвилині після контратаки Варешановичу вдався потужний дальній постріл у дальню девʼятку - 1:4… Але наша команда не знітилась, а пішла вперед, доволі швидко відігравши два голи.

Кожушко після швидкого розіграшу стандарту від Іліча сильно і точно пробив у ближній кут - 2:4. На 86 хвилині Хомченовський скоротив різницю в рахунку до мінімуму після затяжної атаки та серії відскоків у карному майданчику – 3:4. На жаль, часу, аби зрівняти рахунок, вже не вистачило. Останній класний шанс мав Іліч, але мʼяч після його удару з небезпечного стандарту просвистів над воротами.

3:4 - поступаємось, і це єдина поразка криворіжців на літніх зборах. Завтра «Кривбас» вирушає до України. Продовжимо підготовку до нового сезону з 27 липня вже у Кривому Розі.

23 липня 2024 року. Літні УТЗ 2024. Контрольний матч №7. Радомлє, Словенія. Стадіон « Športni park Radomlje». 18:00 (за київським часом). +29 градусів.

«Кривбас» (Кривий Ріг, Україна) - «Різеспор» (Різе, Туреччина) - 3:4 (1:2)

Голи: Єгор Твердохліб (Максим Луньов, кутовий), 5 (1:0). Мухаммет Таха Шахін, 15 (1:1). Алі Соуе, 39 (1:2). Алі Соуе, 62 (1:3). Дал Варешанович, 78 (1:4). Олег Кожушко (Хрвоє Іліч), 82 (2:4). Дмитро Хомченовський, 86 (3:4).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru