"Кривбас" розпочав підготовку до домашнього матчу проти "Ворскли"

"Кривбас" розпочав підготовку до домашнього матчу проти "Ворскли"}

Криворізький «Кривбас» у вівторок розпочав підготовку до домашньої гри 23 туру УПЛ проти полтавської «Ворскли». Матч пройде у найближчий понеділок, 8 квітня, у Кривому Розі на стадіоні «Гірник», початок – 18:00.

КВИТКИ НА ГРУ 

До полтавців червоно-білі готуватимуться у одноразовому режимі. Після важкої перемоги в Рівному команда отримала два заслужені вихідні, та разом зібралась у вівторок по обіді. Перед тренуванням на зеленому газоні гравці попрацювали у тренажерній залі.

ПРИДБАТИ АБОНЕМЕНТ НА 4 ДОМАШНІ МАТЧІ

Після чого попрацювали із мʼячами та зіграли у футбол на півполя, відточуючи флангові подачі, пас та удари по воротах. Роман Дебелко продовжує займатись індивідуально, тож ми очікуємо на повернення нападника до загальної групи. Продовжується адаптація новачка Конаду Ядома. У вівторок Ядом працював разом з усіма та запамʼятався декількома непоганими відборами мʼяча та точними передачами.

А перед початком тренування команда привітала молодого воротаря Богдана Хому, який 2 квітня святкував 21-й день народження. Юрій Вернидуб привітав Богдана та презентував памʼятні подарунки від Клубу.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru