"Кривбас" розпочав підготовку до матчу з "Поліссям"

"Кривбас" розпочав підготовку до матчу з "Поліссям"}

Криворізький «Кривбас» повернувся до тренувань після вихідних. У суботу наша команда переграла вдома «Дніпро-1» - 3:0, зберігши лідерство в УПЛ. В неділю у першій половині дня тренування очікувало на футболістів, які отримали небагато ігрової практики в матчі проти дніпрян.

Понеділок був вихідний в команді, а вже з вівторка розпочалась робота. Перед початком заняття червоно-білі привітали іменинників: тренера Дмитра Кара-Мустафу та воротаря Володимира Маханькова. Юрій Вернидуб презентував їм подарунки на памʼять з клубною символікою, а футболісти привітали традиційним коридорчиком.

До виїзного поєдинку проти житомирян криворіжці будуть готуватись у одноразовому режимі. Матч «Полісся» - «Кривбас» відбудеться у понеділок, 6 листопада, у Житомирі на Центральному міському стадіоні, початок – 15:00. Днем раніше на місцевому стадіоні «Спартак-Арена» зійдуться юнацькі склади команд (12:00).

Делегація «Кривбасу» відправляється до Житомира у неділю. Відзначимо, опорний півзахисник Джихад Бізімана після дискваліфікації у грі з дніпрянами готується з усіма та може зіграти проти «Полісся».

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru