"Кривбас" розпочинає підготовку до нового сезону

"Кривбас" розпочинає підготовку до нового сезону}

Сьогодні о 12:00 криворізький ФК «Кривбас» зібрався на академії «Гірник» після виходу із відпустки. Нагадаємо, наша команда відпочивала майже два тижні.

Після проходження ПЛР тестів «Кривбас» провів командний збір. Президент Костянтин Караманіц привітав футболістів та побажав плідних зборів, й гарної підготовки до нового сезону.

Відзначимо, що вже з командою наші зіркові новачки: Микита Татарков, Артем Гордієнко, Артем Щедрий, Іван Зотько та Андрій Мостовий. Усі футболісти перебувають у доброму гуморі, відпочивши від важкого минулого сезону й налаштовуються на новий.

Після цього команда на новенькому красені-автобусі вирушила до готелю «PARK HOUSE». Там «Кривбас» буде базуватися перший тренувальний збір. До того ж сьогодні червоно-білі почали проходити медогляд.

О 17:00 наша команда на академії «Гірник» проведе перше тренування після виходу з канікул. Перший літній збір триватиме з 25 червня до 4 липня. За попередньою інформацією, за цей проміжок часу заплановано проведення двох спарингів.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru