"Кривбас" - "Рух" 1:3

"Кривбас" - "Рух" 1:3}

«Кривбас» у 9 турі УПЛ приймав у Кривому Розі львівський «Рух». Початок гри пройшов у рівній боротьбі. Перші хвилин 15 ми ніяк не могли заволодіти ініціативою. Проходили атаки, але їм не вистачало гостроти. А от «Рух» декілька разів загрожував воротам Кліщука після дальніх ударів. Дідик приклався здалеку зі стандарту – вище воріт, а Едсон пробивав вже небезпечніше, і тільки реакція нашого воротаря вберегла червоно-білих від неприємностей.

«Кривбас» відповів хорошою фланговою атакою, коли проходив Хомченовський та віддавав у карний майданчик на Дібанго, який пробивав в дотик, але опонент встиг заблокувати потенційно гольовий постріл. У подальшому криворіжцям було важкувато в атаці, а от рухівці виглядали дещо гостріше. Сапуга отримав мʼяч у штрафному, удар низом – Кліщук на місці.

На 34 хвилині гості навіть забили, але, на щастя Климчук перебував у положенні поза грою. Ближче до кінця тайму господарі вирівняли гру, та відкрили рахунок! Проти Хомченовського сфолили у чужому карному майданчику. Пенальті після перегляду VAR. Іліч підійшов до «позначки», та у поклав мʼяча у правий від себе кут – 1:0! Другий гол Хрвоє за нашу команду!

Початок другого тайму залишився за криворіжцями. Вони мали непогані моменти: Приходько, який замінив Луньова через пошкодження, пробивав головою з близької відстані – вище якимось чином. А потім Вакулко, який після заміни Луньова пішов грати на вістрі, трохи не влучив у ворота після флангової подачі. «Рух» перетерпів та провів свої гострі атаки.

Неочікувано все перевернулось з ніг на голову, коли за пʼять хвилин у середині другого тайму гостям вдалось тричі відзначитись у воротах Кліщука. Руніч, який вийшов на заміну, ударом злету після відскоку зрівняв рахунок. За дві хвилини арбітр угледів пенальті в наші ворота після чистої гри Бескоровайного в мʼяч. Пенальті! Абсурдне рішення. Питання: а навіщо VAR на грі?! Климчук переграв з «позначки» Кліщука. Не встигли ми отямитись після такого удару, як пропустили втретє.

Той же Руніч замкнув подачу справа – 1:3. Червоно-білі повністю перехопили ініціативу, проводячи ряд небезпечних атак, оборона львівʼян трималась надійно. Але, варто зазначити, що реальних моментів у воріт гостей до кінця матчу майже не було. Активно увійшов у гру По. Але встиг запамʼятатись тільки неточним пострілом злету у кінцівці. На жаль, 1:3 - вперше поступаємось вдома.

1 жовтня 2023 року. Чемпіонат України-2023/2024. VBET Ліга. 9 тур. Кривий Ріг. Стадіон «Гірник». +27 градусів.

«Кривбас» (Кривий Ріг) – «Рух» (Львів) – 1:3 (1:0)

Арбітр: Дмитро Бондаренко (Одеса).

Асистенти арбітра: Тарас Чопілко (Київська область), Сергій Дарійчук (Чернівецька область).

Четвертий арбітр: Назарій Дьордь (Ужгород).

Спостерігач арбітражу: Василь Мельничук (Сімферополь)

Делегат УАФ: Микола Погорілий (Черкаси).

Асистент делегата УАФ: Олександр Кочергін (Черкаси).

Арбітр ВАА: Дмитро Панчишин (Харків).

Асистент ВАА: Віктор Матяш (Донецьк).

Спостерігач ВАА: Леонід Ярмолинський (Київська область).

Голи: Хрвоє Іліч, з пенальті, 42 (1:0). Василь Руніч, 63 (1:1). Юрій Климчук, з пенальті, 66 (1:2). Василь Руніч, 68 (1:3).

«Кривбас» (Кривий Ріг): 33. Андрій Кліщук, 7. Андрій Понєдєльнік, 13. Данило Бескоровайний, 5. Тимур Стецьков, 55. Іван Дібанго, 23. Хрвоє Іліч (97. Жан По, 86), 8. Джихад Бізімана (11. Микита Татарков, 69), 94. Максим Задерака (21. Денис Кузик, 69), 22. Юрій Вакулко, 10. Дмитро Хомченовський (к), 14. Максим Луньов (6. Клім Приходько, 42).

Запасні: 30. Володимир Маханьков, 1. Богдан Хома, 2. Вʼячеслав Рябов, 99. Віктор Блізніченко, 15. Данило Гончарук, 18. Денис Устименко, 17. Владислав Семотюк, 27. Роман Дебелко.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

«Рух» (Львів): 23. Дмитро Ледвій, 77. Олексій Сич, 92. Богдан Слюбик, 29. Роман Дідик, 93. Віталій Роман, 35. Едсон (22. Фредді Плюмен, 63), 63. Марко Сапуга (к), 19. Євгеній Пастух (4. Віталій Холод, 90), 91. Денис Теслюк (9. Ілля Квасниця, 54), 73. Ростислав Лях (99. Василь Руніч, 54), 7. Юрій Климчук.

Запасні: 79. Юрій Паньків, 75. Андрій Кітела, 6. Олексій Довгий, 17. Марʼян Мисик, 30. Бренер Таллес, 89. Андрій Столярчук, 71. Олег Федор.

Головний тренер: Віталій Пономарьов.

Попередження: Клім Приходько, 81 - Ростислав Лях, 27. Дмитро Ледвій, 75. Віталій Роман, 85.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru