"Кривбас" - "Септемврі": 2 лютого о 16:30

"Кривбас" - "Септемврі": 2 лютого о 16:30}

Свій четвертий контрольний матч у Туреччині на навчально-тренувальних зборах криворізький «Кривбас» проведе проти болгарського «Септемврі», який представляє столицю своєї країни – Софію. Суперник виступає у еліті болгарського футболу, й після першої частини сезону йде на 12 місці (серед 16 клубів): +3=6-9 (17-25).

«Септемврі» засновано у 1944 році. Найвище досягнення у чемпіонаті – 5 місце у далекому 1960 році. У тому ж році суперник здобув свій єдиний трофей на високому рівні у болгарському футболі – національний кубок. Головний тренер «Септемврі» - 44-річний Светослав Петров.

Склад команди представлений переважно болгарськими гравцями. З легіонерів відзначимо футболістів з Італії, Польщі, Північної Македонії. «Септемврі» готується до сезону в Туреччині вже більше тижня, й зіграв три контрольні матчі: «Зоря» - 2:3, «Динамо-2» Тб, Грузія – 0:1, «Навбахор» Узбекистан – 2:4.

Матч «Кривбас» - «Септемврі» відбудеться завтра, у четвер, 2 лютого, на стадіоні у Белеку - Limak Arcadia Football Center. Початок гри - 16:30 за київським часом (о 17:30 за місцевим).

За подіями гри ви зможете слідкувати наживо на офіційному Ютуб-каналі ФК «Кривбас».

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru