"Кривбас" - "Струга" 1:1

"Кривбас" - "Струга" 1:1}

Криворізький «Кривбас» зіграв другий контрольний матч на турецьких зборах. Сьогодні нашим суперником була «Струга», лідер Вищого дивізіону чемпіонату Північної Македонії.

Поєдинок вийшов бойовим для обох команд. Криворіжці більшу частину ігрового часу володіли територіальною перевагою, але втілити її у гол зуміли тільки на 30 хвилині, коли Дебелко відзначився вперше у 2023 році.

У кінцівці тайму «Струга» заробила пенальті, але Ібраімі, до речі, ексгравець запорізького «Металурга», «Таврії» та «Севастополя», програв дуель Кліщуку. Андрій зіграв майстерно, парирувавши мʼяча у правій від себе шістці. Але, на жаль, на перерву команди все ж пішли за нічийного рахунку. Татарков допустив грубу помилку, скинувши снаряд прямо під удар тому ж Ібраімі на лінію карного майданчика - 1:1.

У другому таймі у складі «Кривбасу» на полі вийшли багато свіжих виконавців. На 67 хвилині був класний шанс забити знову, коли ми заробили пенальті, але Устименко схибив з 11-метрової позначки, влучивши у стійку. До кінця матчу надія вирвати першу перемогу у новому році у нас не згасала, але більше голів ми не побачили. Нічия - 1:1.

Наступний спаринг червоно-білі проведуть 30 січня проти «Дріти» з Косова.

27 січня 2023 року. Контрольний матч №2. Белек, Туреччина. Стадіон Limak Arcadia Football Center. 16:00 (за київським часом). 50 глядачів. +18 градусів.

«Кривбас» (Кривий Ріг) - «Струга» (Струга, Півн. Македонія) – 1:1 (1:1)

Голи: Роман Дебелко (Володимир Якімець), 30 (1:0). Бесарт Ібраімі, 44 (1:1).

«Кривбас» (Кривий Ріг): Андрій Кліщук - Андрій Понєдєльнік (Денис Шевченко, 70), Віталій Вернидуб (Данило Бескоровайний, 46), Тимур Стецьков, Володимир Якімець (Євген Опанасенко, 65) – Максим Задерака (Артур Микитишин, 46), Ріфет Капіч (Тимур Кораблін, 70), Микита Татарков (Клім Приходько, 65), Євген Банада (Владислав Семотюк, 46), Дмитро Хомченовський (к) – Роман Дебелко (Денис Устименко, 65).

Запасні: Богдан Хома, Захар Карпусь, Арсеній Кілєвий.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

«Струга» (Струга) (стартовий склад): Ведран Кйосевскі, Ард Касамі, Сава Радіч, Бесарт Кріванʼєва, Міклован Пере, Хоган Укпа, Бесмір Бойку, Едіс Малікхі, Марʼян Радескі, Буньямін Шабані, Бесарт Ібраімі.

Головний тренер: Срджан Захарієвскі.

На 43 хвилині Бесарт Ібраімі («Струга») не реалізував пенальті (воротар)

На 67 хвилині Денис Устименко («Кривбас») не реалізував пенальті (стійка)

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru