"Кривбас" створив власну колекцію NFT - NFT FC KRYVBAS

"Кривбас" створив власну колекцію NFT - NFT FC KRYVBAS}

Футбольний клуб «Кривбас» випустив перші NFT (невзаємозамінні токени) з ексклюзивної лімітованої колекції сезону 2022/2023. Проєкт реалізований разом з європейськими партнерами - маркетплейсом STICKITO та платформою спортивного маркетингу SPONSOR.ONLINE.

На торговому майданчику Stickito представлені ексклюзивні цифрові предмети колекціонування та виготовлені на замовлення токени (NFT) ФК «Кривбас». Їх вболівальники зможуть купувати та збирати власну колекцію або перепродавати іншим користувачам. 

Зараз пропонуються по 4 NFT футболістів і футболісток «Кривбасу» вартістю 3 євро, а також екстра лімітований наклад NFT головного тренера клубу Юрія Вернидуба вартістю 10000 євро. 

Надалі щотижня будуть випускатися по 4 нових NFT гравців «Кривбас». Також з'являтимуться ексклюзивні токени. Загалом планується 60 рідкісних NFT – 25 базових, 24 обмежених випусків, 1 рідкісний, 9 легендарних і 1 унікальний. Колекція буде доступна лише на платформі stickitostore.com.

Кошти від продажів будуть спрямовані на соціальну дитячу футбольну програму та оновлення зруйнованих футбольних полів в Україні в рамках ініціативи соціальної відповідальності ФК «Кривбас» і Stickito з метою зміцнення солідарності та допомоги українським дітям, постраждалим від війни.

ІНСТРУКЦІЯ: як придбати NFT ФК «Кривбас» у 3 кроки:

1. ОБРАТИ:

Необхідно перейти на маркетплейс stickitostore.com.

На першій сторінці з’являться новинки тижня NFT ФК «Кривбас».

Усі інші NFT можна подивитись в меню:

NFTS → Collections → FC Kryvbas Official Licensed NFTS Collection 2022-23

2. ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ:

Коли ви обрали NFT, натисніть на ньому кнопку BUY. На сторінці, яка відкриється, потрібно ввести адресу вашого гаманця Polygon, на яку буде відправлено придбаний NFT, а також інформацію про покупця (ім’я, прізвище, і т.і.)

Зверніть увагу - ви не зможете придбати NFT без цифрового гаманця!

Stickito використовує блокчейн-платформу Polygon для випуску NFT, тому кожний, у кого є адреса цифрового гаманця Ethereum/Polygon, може легко придбати NFT.

Якщо у вас немає цифрового гаманця Polygon, його можна створити безкоштовно за посиланням:

coinbase.com/wallet/downloads

3. ОПЛАТИТИ:

Далі необхідно оплатити покупку через PayPal. Якщо ви ще не використовували цю платіжну систему, можна у вікні оплати зареєструватися в ній через електронну пошту, та для оплати ввести реквізити вашої української карти.

Протягом 0-5 днів Stickito відправить придбаний NFT до вашого цифрового гаманця (зазвичай це відбувається протягом кількох хвилин, якщо немає затримок фінансових транзакцій).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru