"Кривбас" та Ультрас Клубу вшанували памʼять загиблих фанів особливим матчем

"Кривбас" та Ультрас Клубу вшанували памʼять загиблих фанів особливим матчем}

Минулими вихідними у критому манежі нашої Академії відбувся цікавий матч, присвячений щорічній акції шани загиблих вболівальників футбольного клубу «Кривбас». У протистоянні зійшлись команди ULTRAS червоно-білих та «Кривбасу» (керівництво, адміністрація та персонал Клубу).

Матчу передували гімн України, хвилина мовчання та перегляд особливого відео памʼяті Ультрас «Кривбасу», полеглих у боротьбі за нашу з вами Незалежність. Щодо самого протистояння, то воно видалось видовищним та результативним. Червоно-білі та чорно-білі кольори команд у цей день захищали керівники «Кривбасу», журналісти медіа-відділу, адміністрації, Ультрас Клубу: Артем Гагарін, Володимир Колос, Геннадій Приходько, Віталій Павлов, Євген Чистяков, Артур Чіголя, Роман Васильковський, Ігор Дробний, Олександр Акуленко, Микола Чирва, Дмитро Недавній та інші.

Майже увесь матч попереду в рахунку були Ультрас, але наприкінці гри «Кривбас» зумів відіграти гандикап у два мʼячі, тож свисток арбітра Владислава Чеголі зафіксував бойову нічию – 8:8. Але головне, звісно, не рахунок, а сам факт такої зустрічі. Україна переможе!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru