"Кривбас" - "Таврія" 1:2

"Кривбас" - "Таврія" 1:2}

Криворізький «Кривбас» зіграв перший домашній контрольний матч цього міжсезоння. На стадіон «Гірник» завітала сімферопольська «Таврія», яка у минулому сезоні Другої ліги була нашим конкурентом за підвищення у класі.

Контрольні матчі – час для ротації складу, експериментів. Тому сьогодні ми знову побачили оновлений склад із новою тактичною схемою. Дебют матчу залишився за господарями, які постійно шукали щастя у воріт Поповича.

Дуже активним був Васін, який мав до 14 хвилини одразу три гарні нагоди, аби забити: спочатку він не реалізував вихід віч-на-віч, пробивши у воротаря, потім схибив з другого поверху після ідеальної флангової подачі від Щедрого. І наостанок трохи замешкався після кутового, й момент було втрачено.

«Таврія» відсиділася у обороні й провела декілька перспективних атак. Бойко замешкався у карному майданчику й наші захисники м’яча відібрали, а потім непогано приклався із середньої відстані Богданов – трохи вище воріт. Після чого моменти стали знову створювати криворіжці: Гордієнко з правого флангу виконав подачу, але Щедрий не влучив у дальній кут із ідеальної позиції.

Перший тайм завершувався під акомпанемент атак криворіжців, але забити до перерви не судилося. Дебют другого тайму краще вдався кримчанам, які досить несподівано відкрили рахунок. Ковальов з гострого кута пробив точно у ближній кут, Черниш не очікував саме удару, хоча напрошувалася навісна передача – 0:1.

На 62 хвилині прикра помилка молодого Попчука, який тільки-но з’явився на полі, коштувала «Кривбасу» другого пропущеного голу. Вакуленко вискочив один на один, але програв дуель вже Сарнавському. На жаль, захисники не встигли підстрахувати свого кіпера, й дали добити шкіряного у ворота – 0:2.

Трибуни гнали команду вперед, й червоно-білі відіграли один м’яч! П’ятов виконав подачу з кутового – Фатєєв вистрибнув вище за усіх – 1:2! «Кривбас» продовжував атакувати, але, на жаль, моменти давалися важкувато. Рябов пробив низом метрів з 28, але воротар забрав м’яча. На 85 хвилині класна подача з кута поля Козака знайшла Заїменка, який пробивав головою, але воротар врятував гостей.

Шанс зрівняти рахунок наприкінці гри змарнував Пирогов, який не влучив у ближній кут після флангової передачі того ж Козака.

8 липня 2021 року. Контрольний матч №3. Кривий Ріг. Стадіон «Гірник». 17:00. 700 глядачів. +28 градусів.

«Кривбас» (Кривий Ріг) – «Таврія» (Сімферополь) – 1:2 (0:0)

Арбітр: Руслан Барабанов (Кривий Ріг).

Асистенти арбітра: Іван Іванов, Микола Савонюк (обидва – Кривий Ріг).

Голи: Андрій Ковальов (штрафний), 47 (0:1). Олег Вакуленко, 62 (0:2). Дмитро Фатєєв (Олександр П'ятов, кутовий), 66 (1:2).

«Кривбас» (Кривий Ріг): Роман Льопка (Дмитро Черниш, 31; Богдан Сарнавський, 60) - Дмитро Фатєєв (Володимир Заїменко, 68), Іван Зотько (Іван Семеніхін, 46), Ігор Коцюмака (Гліб Попчук, 58) – Артем Гордієнко (В’ячеслав Рябов, 46), Микита Татарков (Олексій Збунь, 46), Ігор Яровой (Назар Маліновський, 46), Олександр П’ятов (Євген Ніколашин, 70), Артем Щедрий (Олександр Горват, 46; Іван Козак, 83), Вагнер Гонсалвез (Ярослав Тєрєхов, 46; Максим Пирогов, 80) - Денис Васін (Ярослав Квасов, 46).

Запасних не залишилося.

Головний тренер: Геннадій Приходько.

«Таврія» (Сімферополь) (стартовий склад): Єгор Попович, Олександр Максименко, Павло Чмеленко, Олексій Заїка, Сергій Чеботаєв, Максим Богданов, Костянтин Яцик, Андрій Ковальов, Владислав Вакулінський, Роман Бочак, Олексій Бойко (к).

На заміни виходили: Ярослав Герасименко, Станіслав Захарченко, Михайло Кривич, Іван Гура, Євген Білоконь, Олег Вакуленко, Андрій Барладим, Валерій Доля, Дмитро Клочко.

Головний тренер: Сергій Пучков.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru