"Кривбас" - "Таврія": 16 вересня о 16:00

"Кривбас" - "Таврія": 16 вересня о 16:00}

Вже у цю середу криворізький «Кривбас» зіграє свій другий матч у Кубку України-2020/2021 - проти сімферопольської «Таврії».

Це матч другого попереднього раунду Кубка України. Нагадаємо, у першому раунді «Кривбас» вдома упевненно здолав «Черкащину» (4:2). Поєдинок проти кримчан вібудеться на стадіоні «Гірник» (вул. Колонківська, 1), початок о 16:00.

Зустріч буде проведено за присутності вболівальників. Міністерство охорони здоров'я України дозволило присутність на стадіонах 25 процентів глядачів від загальної місткості за умов дотримання карантинних обмежень.

Обов'язково: вболівальники повинні мати при собі засоби індивідуального захисту (маски або респіратори) та пройти температурний скринінг при вході на стадіон. На трибунах усі повинні знаходитися у засобах індивідуального захисту та дотримуватися соціальної дистанції.

Квитки на гру вже у продажу: від 20 до 80 гривен, вартість офіційної програмки - 50 гривень. Про графік роботи кас стадіону «Гірник» дізнавайтеся з наших офіційних сторінок у соцмережах.

Пряма трансляція: Офіційний Ютуб-канал ФК «Кривбас»

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru