"Кривбас" - "Таврія" 4:1

"Кривбас" - "Таврія" 4:1}

Кубок України знову к Кривому Розі: після «Черкащини» в гості до криворізького «Кривбасу» завітала сімферопольська «Таврія», перший чемпіон України, наш суперник по чемпіонату. Геннадій Приходько провів ротацію: у порівнянні з останнім матчем проти «Нікополя» на полі з'явилося п'ятеро нових гравців: Злотар, новачок Воронін, Яровой, Бука і Черній.

Кривбасівці почали дуже потужно, й вже на 3 хвилині забилий швидкий гол. Подача з правого флангу від Сокола - Черній на куті воротарського виграв другий етаж, спрямувавши м'яча у ближню дев'ятку - 1:0! Господарі міцно заволоділи ініціативою, і їх численні атаки дали результати на 20 хвилині.

Це Бука, обігравшись із Чернієм, промчав по правому флангу та виконав простріл у район 11-метрової відмітки, де Костянтин другим дотиком пробив повз Онопко - 2:0! Сімферопольці кілька разів огризнулися після неочікуваного дальнього удару з центру поля Масалова - м'яч ледь не пірнув у кут, та пострілу із середньої дистанції від Фетісова, коли довелося демонструвати свою майстерність Злотарю.

Та не дрімав і «Кривбас». Так Яровой пробив вище воріт із класної позиції після швидкої контратаки. Наші хлопці давали «Таврії» грати, але суперник не створював майже загроз біля воріт Злотаря.

Другий тайм розпочався з атак наших улюбленців. Не дивлячись на комфортний рахунок криворіжці й не думали збавляти оберти. На 65 хвилині «Кривбас» закріпив перевагу. Супергол вдався Дедяєву, і це дебютний точний удар нашого захисника у новій команді! Аут від Сокола, Черній грудьми скинув м'яча на лінію воротарського майданчика, звідкіля Дедєяв гарматним пострілом у дальню дев'ятку не залишив шансів Онопко - 3:0!

А якщо згадати, що за хвилину Горват не реалізівав чистий вихід віч-на-віч, то рахунок взагалі міг бути непристойним. На 76 хвилині чергова гостра атака на ворота кримчан ледь не привела до ще одного голу. Але Голуб трохи пізно вистрибнув у воротарському, перебуваючи на забійній позиції, та пробив вище воріт.

І все ж таки четвертий гол відбувся! П'ятов, який сьогодні розпочав не з перших хвилин, увірвався до штрафного та несильним, але влучним ударом, відправив снаряд точнісінько у дальній кут - 4:0.

Гостям вдалося забити гол престижу у кінцівці. Злотар помилився на виході після флангового навісу, а Соколану це й було треба. Він з другого поверху зробив рахунок остаточним - 4:1.

Наша команда впевненно виходить до 1/16 фіналу, і очікує наступного суперника. Жеребкування - у найближчу п'ятницю, о 12:00. Дякуємо усім за підтримку!

16 вересня 2020 року. Кубок України-2020/2021. Другий попередній раунд. Кривий Ріг. Стадіон «Гірник». 620 глядачів. 16:00. +27 градусів.

«Кривбас» (Кривий Ріг) - «Таврія» (Сімферополь) - 4:1 (2:0)

Арбітр: Андрій Коваленко (Полтава).

Асистенти арбітра: Дмитро Запороженко, Володимир Висоцький (обидва - Запоріжжя).

Четвертий арбітр: Максим Поліщук (Кривий Ріг).

Голи: Костянтин Черній (Богдан Сокол), 3 (1:0). Костянтин Черній (Ігор Бука), 20 (2:0). Андрій Дедяєв (Костянтин Черній), 66 (3:0). Олександр П'ятов, 84 (4:0). Євген Соколан, 90+1 (4:1).

«Кривбас» (Кривий Ріг): 1. Кирило Злотар, 12. Богдан Сокол, 3. Володимир Заїменко, 77. Сергій Воронін (13. Андрій Голуб, 46), 89. Андрій Дедяєв, 2. В'ячеслав Рябов, 25. Андрій Григорик (к) (5. Олександр П'ятов, 69), 8. Ігор Яровой, 88. Костянтин Черній (71. Євген Кателін, 76), 18. Олександр Горват (19. Ігор Коцюмака, 60), 7. Ігор Бука (17. Назар Маліновський, 46).

Запасні: 41. Роман Льопка, 31. Дмитро Черниш, 10. Андрій Шмат, 11. Віктор Берко.

Головний тренер: Геннадій Приходько.

«Таврія» (Сімферополь): 89. Віталій Онопко, 10. Артем Макарченко (6. Євген Соколан, 46), 8. Віктор Золотухін (24. Владислав Вакулінський, 61), 9. Анатолій Масалов (к), 19. Вадим Гриппа (16. Михайло Кривич, 74), 2. Станіслав Захарченко (3. Володимир Афендулов, 70), 21. Віктор Окатий, 4. Дмитро Клочко, 17. Павел Чмеленко, 35. Олександр Максименко, 22. Віталій Фетісов (7. Владислав Жавко, 46).

Запасні: 1. Денис Завгородній, 27. Максим Логвиненко, 29. Євген Білокінь, 5. Дмитро Яковенко.

Головний тренер: Сергій Шевченко.

Попередження: Віктор Золотухін, 14. Вадим Гриппа, 63.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru