"Кривбас" - "Таврія" 5:0

"Кривбас" - "Таврія" 5:0}

Сьогодні у День народження криворізького ФК «Кривбас» наша команда проводила важливий домашній матч 18 туру групи Б Другої ліги проти конкурента за підвищення в класі – сімферопольської «Таврії».

Гра розпочалась краще й не придумаєш. Вже на першій хвилині криворіжці заробили кутовий, й після подачі Заїменко скинув м’яча у воротарський, звідкіля у дотик ворота розстріляв Фатєєв – 1:0! Вітаємо Дмитра з дебютним голом за «Кривбас»! Наступний кутовий також був небезпечним, але Заїменку у останній момент пробити не дали.

«Таврія» зуміла відповісти через десять хвилин, коли на удар із середньої дистанції відважився Богданов – Льопка у блискучому стрибку відвів загрозу! Наша команда захопила ініціативу, кримчани ж розраховували більшу частину часу у першому таймі на контратаки. Енний кутовий на 24 хвилині знову міг принести криворіжцям успіх, але Онопко, цього разу, виручив «Таврію» після удару з другого поверху Фатєєва.

На 27 хвилині атаки «Кривбасу» принесли свої плоди вдруге! Довга передача зі своєї половини поля Маліновського знайшла голову Чернія, який скинув далі на хід П’ятову. Олександр елегентно прокинув сферу повз захисника та пробив низом у протихід Онопку – 2:0! Білокінь на 32 хвилині намагався закинути м’яча за комірець Льопці, але у ворота не влучив.

Як завжди були активні фланги, які бороздили невтомні Збунь та Ременюк. На 35 хвилині обрізався Коцюмака, але «Таврія» вибігла у контратаку малими силами, й м’яча на підступах до карного майданчика було відібрано. Коли вже здавалось, що команди підуть на перерву за рахунку 2:0 господарі знову забили!

Красива комбінація: Черній з правого флангу виконав подачу у штрафний на Рябова, який зльоту поклав шкіряного у ближню дев’ятку – 3:0! Після 15-хвилинного відпочинку «Кривбас» знову понісся вперед на радість багаточисленної підтримки вболівальників та фанатів. На 48 хвилині Маліновський відправив у прорив Збуня, який не зміг обіграти опонента, але м’яч опинився у Чернія.

Костянтин виборов позицію одразу у декількох опонентів, та з близької відстані таки заштовхав м’яча у сітку – 4:0! У такий святковий та важливий для клубу день команда намагалася порадувати вболівальників по максимуму. Й на 58 хвилині Фатєєв знову результативно прийшов на подачу з кутового. П’ятов виконав навісну передачу на ближню штангу, а Дмитро точно пробив головою – 5:0!

Окрема подяка фанатам, які усю гру несамовито підтримували команду, й підготували святковий банер на честь Дня народження клубу. У середині тайму трибунами пронеслася вболівальницька хвиля, настрій у всіх присутніх сьогодні був пречудовий, «Кривбас» підготувався до свята дуже відповідально.

Після тривалої паузи без моментів напівшанси біля воріт Онопка виникли ближче до 75 хвилини, але ні Горват, ні той же Фатєєв. Навіть вилучення молодого Попчука, який вперше вийшов на поле навесні не могло зіпсувати святкового настрою.

5:0 – «Кривбас» перемагає й робить чудовий подарунок вболівальникав на День народження клубу, а також виходить на чисте друге місце. Усіх із перемогою!

18 квітня 2021 року. Чемпіонат України-2020/2021. Друга ліга. Група Б. 18 тур. Кривий Ріг. Стадіон «Гірник». 15:00. +14 градусів.

«Кривбас» (Кривий Ріг) – «Таврія» (Сімферополь) – 5:0 (3:0)

Арбітр: Сергій Задиран (Київська область).

Асистенти арбітра: Олександр Марчик (Київ), Ярослав Пилипенко (Кропивницький).

Четвертий арбітр: Ростислав Дубина (Дніпро).

Спостерігач арбітражу: Олег Муравйов (Маріуполь).

Голи: Дмитро Фатєєв (Володимир Заїменко), 1 (1:0). Олександр П’ятов (Костянтин Черній), 27 (2:0). В’ячеслав Рябов (Костянтин Черній), 45+1 (3:0). Костянтин Черній, 48 (4:0). Дмитро Фатєєв (Олександр П’ятов, кутовий), 58 (5:0).

«Кривбас» (Кривий Ріг): 41. Роман Льопка – 17. Назар Маліновський (12. Богдан Сокол, 66), 3. Володимир Заїменко (к), 20. Дмитро Фатєєв, 19. Ігор Коцюмака – 2. В’ячеслав Рябов (75. Гліб Попчук, 78), 77. Олексій Збунь (18. Олександр Горват, 60), 5. Олександр П’ятов (10. Артур Карноза, 69), 8. Ігор Яровой, 23. Андрій Ременюк – 88. Костянтин Черній (27. Ярослав Квасов, 69).

Запасні: 1. Кирило Злотар, 31. Дмитро Черниш, 89. Андрій Дедяєв, 11. Віктор Берко, 71. Євген Ніколашин, 24. Максим Павленко.

Головний тренер: Геннадій Приходько.

«Таврія» (Сімферополь): 89. Віталій Онопко, 17. Павло Чмеленко (7. Валерій Доля, 48), 20. Олександр Шевченко, 22. Сергій Чеботаєв, 21. Віктор Окатий, 35. Павло Бесараб, 29. Євген Білокінь, 14. Юрій Тетеренко (3. Костянтин Яцик, 58), 11. Андрій Фаюк, 27. Максим Богданов (10. Андрій Барладим, 53), 99. Олексій Бойко (к) (2. Станіслав Захарченко, 82).

Запасні: 1. Ярослав Герасименко, 19. Іван Гура, 5. Олексій Заїка.

Головний тренер: Олег Федорчук.

Попередження: Артур Карноза, 72. Гліб Попчук, 83 - Павло Бесараб, 42. Олександр Шевченко, 83.

Вилучення: Гліб Попчук («Кривбас»), 86.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru