"Кривбас" U-10 увійшов до топ-4 на міжнародному турнірі у Молдові

"Кривбас" U-10 увійшов до топ-4 на міжнародному турнірі у Молдові}

«Кривбас» U-10, підопічні Євгена Кушніренка, на зимовому турнірі DACIA Winter Cup 2021 зайняв четверте місце. Зовсім трохи не вистачило нашим вихованцям, аби здобути нагороди.

Турнір пройшов у столиці Молдови – Кишиневі, й зібрав на штучному полі близько 1500 хлопчиків та 96 команд із трьох країн – Молдови, Румунії та України. У першому матчі футболісти «Кривбасу» U-10 перемогли молдовський «Атлетік» U-10 - 2:0. За U-10 голи забивали Богдан Герасимов й Іван Коваленко.

У другому матчі червоно-білі перемогли молдовський «Реал» U-10 з рахунком 1:0. Відзначився Матвій Кожухар. Третій матч футболісти «Кривбасу» U-10 грали проти Академії «Раду Рабежа» з Молдови й перемогли з рахунком 4:1. Забивали Назар Терещенко (дубль), а також Макар Фисун та Йося Дібров.

Криворіжці дійшли до півфіналу, де мінімально поступились молдовському «Бєльц» - 0:1. А у зустрічі за третє місце червоно-білі програли молдовському колективу «Даскул». За U-10 голи забивали Макар Фисун та Йося Дібров.

Кращим воротарем серед 16 команд у віковій категорії 2012-го року народження було визнано Юрія Лисика із «Кривбасу» U-10. Так тримати!

Вітаємо нашу команду з непоганим виступом й бажаємо перемог у подальшому

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru