"Кривбас" U-11 - бронзовий призер турніру Dnipro Cup 2024

"Кривбас" U-11 - бронзовий призер турніру Dnipro Cup 2024}

Вихованці криворізької футбольної Академії «Кривбас» вибороли бронзу на турнірі Dnipro Cup 2024. У змаганнях взяли участь 8 команд, які зіграли у двох групах, серед них і команда «Кривбас» U-11.

Червоно-білі виступали в групі Б разом із однолітками ФК «Титан», «Дніпро» В та ФК «Олександрія».

«Кривбас» U-11 здобув дві перемоги та одну нічию у своїй групі. Червоно-білі обіграли «Дніпро» В з рахунком 4:1 (Олександр Пініч-3, Назар Андрієнко) та «Олександрію» - 4:0 (Назар Андрієнко-2, Кирило Співак, Герман Литовко), а з «Титаном» розійшлися бойовою нічиєю – 2:2 (Андрій Головень, Михайло Авраменко). Це дало змогу нашим вихованцям дістатись півфіналу, де вони зустрілись з «Металістом 1925» - 2:2 (Олександр Пініч, Микита Гусєв), а в серії післяматчевих пенальті ми програли - 2:4.

Підопічні Олександра Зубка в матчі за третє місце проти «Титану» святкували перемогу – 4:2 (Владислав Писарєв, Олександр Пініч, Микита Гусєв, Іван Селезньов).

Найкращим гравцем нашої команди на турнірі визнали Владислава Писарєва. Інші гравці «Кривбасу» U-11 також отримали індивідуальні нагороди. Ігор Мирний – найкращий захисник команди, Олександр Пініч – найкращий нападник команди. Марка Косяка визнали найкращим півзахисником змагань. Вітаємо!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru