"Кривбас" U-11 - переможець турніру у Вінниці!

"Кривбас" U-11 - переможець турніру у Вінниці!}

Криворізький «Кривбас» U-11 - переможець Кубку Utmost CUP - 2012. Gоld League. Підопічні Євгена Кушніренка та Андрія Дона - чемпіони змагань, які проходили у Вінниці з 12 по 14 травня.

За перемогу у турнірі боролись понад 30 колективів з Вінниці, Дніпра, Києва, Полтави, Тернополя, Чернівців, Чернігова, Хмельницького, Кременчука, Подільська, Харкова, Запоріжжя, Білої Церкви та, звісно ж, Кривого Рогу. Усі вони зійшлись у відбіркових групах, а згодом, в плей-офф.

Наша команда виступала у групі Е та вийшла з другого місця в Gold League. У групі В Gold League криворізькі футболісти зіграли три матчі та з першого місця пробились до півфіналу, в якому зустрілись проти однолітків з «Прем'єр-Ниви», місто Вінниця. Основний час гри завершився внічию – 1:1, а в серії післяматчевих пенальті ми були сильніші.

У фінальному поєдинку червоно-білі зустрілись із запорізьким «Металургом». 0:0 у основний час матчу. А в серії пенальті криворіжці святкували перемогу - 3:2.

Тож вітаємо «Кривбас» U-11 з чудовим результатом. «Кривбас» U-11 - переможець Кубка Utmost CUP - 2012. Gоld League!

Найкращий гравець «Кривбасу» U-11 на турнірі – Олександр Онищук, найкращий нападник турніру – наш Павло Деркач. А футболіст червоно-білих Артур Пудов визнаний організаторами змагань найкращим гравцем турніру!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru