"Кривбас" U-12 посів четверте місце на турнірі памʼяті Євгена Рудакова

"Кривбас" U-12 посів четверте місце на турнірі памʼяті Євгена Рудакова}

Криворізький «Кривбас» U-12, підопічні Євгена Кушніренка та Андрія Дона, днями взяв участь у турнірі пам'яті видатного воротаря київського «Динамо» Євгена Рудакова.

Змагання проходили у Київській області. За перемогу боролись 32 команди футболістів 2011 року народження, які були поділені на 8 груп: по чотири колективи у кожній. Учасники приїхали з різних куточків України – Львова, Кривого Рогу, Чернігова, Вінниці, Дніпра, Києва та області. Матчі тривали по 30 хвилин.

Червоно-білі потрапили до групи В й в перший день провели два матчі.

Перша гра відбулась проти команди «Атлет» з Києва, в якому «Кривбас» U-12 здобув перемогу - 1:0 (Іван Ямковий).

Друга гра - проти команди УФК «Парус» Дніпро закінчилась внічию - 1:1. Голом за «Кривбас» відзначився Олександр Полятикін.

На другий день червоно білі зіграли проти «Чайки» з Київської області - 2:2. Цей результат дозволив криворіжцям вийти до плей-офф. За «Кривбас» результативно відзначились: Олександр Полятикін й Денис Головко.

В 1/4 червоно-білим випало грати проти вінницької «Ниви». В цьому поєдинку «Кривбас» U-12 переміг - 1:0. Гол забив Денис Головко.

На третій ігровий день у півфіналі криворіжці протистояли «Бенфіці» з Київської області й в основний час зіграли - 1:1, а у серії пенальті поступились - 1:2. Єдиним голом у основний час за червоно-білих відзначився Олександр Полятикін.

Після чого криворіжці провели матч за 3 місце, в якому поступились 1:2 команді з Київської області – «Зміна». За «Кривбас» U-12 забив Денис Головко.

У підсумку червоно-білі зайняли 4 місце Silver ліги з 32 команд. Вітаємо колектив Євгена Кушніренка й Андрія Дона з гідним результатом. Впевнені, що наші головні перемоги ще попереду. Тільки «Кривбас»!

Фото пресслужби турніру.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru