"Кривбас" U-13 - у топ-6 турніру "Кубок володарів Золотого мʼяча"

"Кривбас" U-13 - у топ-6 турніру "Кубок володарів Золотого мʼяча"}

Як стало відомо з нового випуску Kryvbas News, Київська ліга дитячого футболу та ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського провели Всеукраїнський дитячий футбольний турнір «Кубок володарів Золотого м’яча» серед дітей 2011 року народження, який відбувся в критому манежі НТБ «Динамо» (Конча-Заспа).

Серед учасників турніру, де за нагороди змагалися 16 команд, була і команда криворізької Академії «Кривбас» - U-13 (тренери Віктор Бакум, Олександр Зубко). Червоно-білі змагались у групі D з такими командами, як «Шахтар», «Лівий берег» та «Зміна» (Біла Церква). За результатами цих матчів «Кривбас» і «Шахтар» продовжили боротьбу, посівши друге та перше місця відповідно.

«Кривбас» U-13 – «Шахтар» U-13 Донецьк 0:2

«Кривбас» U-13 – «Лівий берег» U-13 Київ 0:2

«Кривбас» U-13 – «Зміна» Біла Церква U-13 3:1 (Євген Козачук, Іван Ямковий, Ілля Цибровський)

За підсумками групового етапу криворіжцям не вдалося вийти у плей-офф та позмагатися за призові місця. «Кривбас» U-13 продовжив боротьбу за 5-6 місця. На цій стадії червоно-білі з рахунком 0:1 поступилися «Ворсклі» та фінішували на 6 місці.

«Кривбас» U-13 – ДЮСШ-15 U-13 Київ 1:1 (пен. 4:5) (Владислав Лановенко)

«Кривбас» U-13 – «Ворскла» U-13 Полтава 0:1

- Ми вперше брали участь у турнірі і одразу потрапили у найсильнішу групу. Зіграли три матчі і вийшли з групи, посівши друге місце. У 1/4 пропустили один гол, вважаю, що це була випадковість. Загалом наші футболісти отримали цінний досвід – зіграли 5 матчів, - зазначив старший тренер команди Віктор Бакум.

Фото пресслужби турніру

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru