"Кривбас" U-19 - "Лозуватка" 1:1

"Кривбас" U-19 - "Лозуватка" 1:1}

Криворізький «Кривбас» U-19 зіграв черговий контрольний матч в рамках підготовки до нового сезону. Підопічні Віталія Косовського вже вдруге зустрілись з «Лозуваткою».

З перших хвилин футболісти «Кривбасу» U-19 почали створювати гострі моменти біля воріт суперника: не давали гостям грати у звичний для них футбол й постійно пресингували. Відкривати рахунок міг Дмитро Чудак вже на 9 хвилині, але надійно у рамці зіграв голкіпер гостей.

Момент за моментом біля воріт опонентів створювали підопічні Косовського; на 35 хвилині матчу чудово з захисниками розібрався Захар Карпусь й відкрив рахунок - 1:0.

Євген Ніколашин міг подвоїти перевагу ще у першому таймі, але захист суперника відвів загрозу: червоно-білі пішли у роздягальну з мінімальною перевагою. Другий тайм розпочався із загрози біля наших воріт: після підступного дальнього удару - нашу команду від голу врятував Станіслав Волков, але суперник продовжив атакувати й на 49 хвилині таки зрівняв рахунок - 1:1.

Після пропущеного м'яча червоно-білі пішли вперед. За рахунку 1:1 підопічні Косовського почали грати більш ризикованіше, але м'яч вперто не йшов у ворота. Тож третій контрольний матч закінчився нічиєю - 1:1.

8 серпня 2022 року. Контрольний матч №3. +33 градуси.

«Кривбас» U-19 (Кривий Ріг) - ФК «Лозуватка» (с. Лозуватка, Дніпр. обл.) - 1:1 (1:0)

Голи: Захар Карпусь, 35 (1:0). Віталій Шрамко, 49 (1:1).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru