"Кривбас" U-19 - "Олександрія" U-19 3:2

"Кривбас" U-19 - "Олександрія" U-19 3:2}

Криворізький «Кривбас» U-19 провів третій контрольний матч на першому зимовому навчально-тренувальному зборі. Підопічні Віталія Віценця у напруженій боротьбі перемогли «Олександрію» U-19 з рахунком 3:2.

Після двох переможних матчів над «Лозуваткою» - 3:2 та «Інгульцем» U-19 – 3:0 команда Віценця була налаштована знову добитися успіху. У першій половині тайму команди демонстрували відносно рівну гру, футболісти обмінювались гострими атаками та небезпечними ударами, однак везіння було на боці гостей. Першими діставати м'яча з воріт довелось Станіславу Волкову. На 30-й хвилині нападник «Олександрії» відкриває рахунок ударом з близької відстані - 0:1.

Після забитого голу гості відчули перевагу, це було помітно в командних діях, але червоно-білі не здавались й з усіх сил намагались забити до перерви, але рахунок першого тайму залишився незмінним. На другий тайм футболісти «Кривбасу» вийшли зарядженими на перемогу, тому градус гри був високим. Господарі поля одразу почали пресингувати гостей. Так, на 55 хвилині зрівняти рахунок вдалось гравцю, який перебуває у нас на перегляді - 1:1.

Нічия в матчі протрималась недовго: на 57 хвилині гості знову вийшли вперед – 1:2. Криворіжців такий результат не влаштовував, тому господарі поля одразу побігли вперед й на 59 хвилині матчу швидко відігрались вдруге. Максим Мисляй замкнув навісну передачу ударом головою, рахунок - 2:2.

За рахунку 2:2 команди почали грати більш ризикованіше, обмінюючись небезпечними пострілами з-за меж карного майданчика. Червоно-білі змогли не тільки відігратись, а й зробити камбек. На 82 хвилині переможну крапку в матчі після прострілу поставив Ігор Гаврилиця, котрий вийшов на заміну - 3:2.

«Кривбас» U-19 з чудовим максимальним результатом за підсумком трьох контрольних матчів продовжує готуватись до зимового турніру, який пройде в Маріуполі з 4 до 11 лютого.

30 січня 2022 року. Контрольний матч №3. Кривий Ріг. Стадіон «Спарта» (штучне поле). 13:00. +1 градус.

«Кривбас» U-19 (Кривий Ріг) - ФК «Олександрія» U-19 (Олександрія, Кіровогр. обл.) - 3:2 (0:1)

Арбітр: Руслан Барабанов (Кривий Ріг).

Асистенти арбітра: Іван Іванов, Євген Кушніренко (обидва - Кривий Ріг).

Голи: Максим Радченко, 30 (0:1). Новачок 55 (1:1). Новачок, 57 (1:2). Максим Мисляй, 59 (2:2). Ігор Гаврилиця, 82 (3:2).

«Кривбас» U-19 (Кривий Ріг): Станіслав Волков (Микита Рибчинський, 46) , Єгор Меленівський (новачок, 72), новачок, Володимир Вілівальд, Владислав Фундук (Андрій Демиденко, 46), Максим Мисляй (Іван Маціюк, 72), Максим Скибинський, Данило Панов (к) (новачок, 46), Денис Шевченко (Володимир Горобець, 72), Олександр Мусолітін (новачок, 65), новачок (Ігор Гаврилиця, 70).

Старший тренер: Віталій Віценець.

«Олександрія» U-19 (Олександрія): Микита Мінчев (новачок, 46), Євген Волковицький, Павло Західний, новачок, новачок, новачок, Олександр Вівдич, Андрій Панченко, Ярослав Базаев (новачок, 46), Максим Радченко, новачок. 

Старший тренер: Олександр Карпов.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru