"Кривбас" U-19 - "Пенуел" 3:1

"Кривбас" U-19 - "Пенуел" 3:1}

Криворізький «Кривбас» U-19 провів четвертий контрольний матч в рамках підготовки до нового сезону. Цього разу суперником червоно-білих стала місцева команда ХФК «Пенуел».

Перша ж атака господарів видалась результативною: на 2 хвилині влучним ударом рахунок відкрив Чудак - 1:0.

Швидкий гол змотивував підопічних Віталія Косовського до створення подальших гострих атак, але сфера довгий час вперто не йшла у ворота. Так, на 18 хвилині Мисляй здорово пробив головою, але голкіпер здійснив сейв. На 38 хвилині супернику пощастило зрівняти рахунок, Глінко - 1:1.

У перерві Віталій Косовський провів ротацію складу й червоно-білі заграли з новими силами: почали створювати ще більше моментів. Так, при черговій атаці на 60 хвилині гості порушують правила у власному карному майданчику: арбітр вказує на 11-метрову позначку. Ніколашин не залишає шансів воротарю - 2:1.

Через 5 хвилин червоно-білі забили ще раз, але один з асистентів арбітра зафіксував положення поза грою. Крапку у перемозі господарів поставив Чехов на 75 хвилині - 3:1. Тож четвертий контрольний матч закінчився перемогою підопічних Косовського. Вітаємо.

13 серпня 2022 року. Контрольний матч №4. +29 градусів.

«Кривбас» U-19 (Кривий Ріг) - ХФК «Пенуел» (Кривий Ріг) - 3:1 (1:1)

Голи: Дмитро Чудак, 2 (1:0). Владислав Глінко, 38 (1:1). Євген Ніколашин, з пенальті, 61 (2:1). Артем Чехов, 75 (3:1).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru