"Кривбас" U-19 відправляється на третій збір на Західну Україну

"Кривбас" U-19 відправляється на третій збір на Західну Україну}

Старший тренер криворізького «Кривбасу» U-19 Віталій Віценець розповів про підготовку до другої частини сезону, а також подальші плани команди.

- Віталію Володимировичу, команда зіграла вже дев’ять контрольних матчів. Чи можете підсумувати в цілому рівень готовності до другої половини сезону?

- У цих матчах ми проявили себе непогано, суперники були досить цікаві. Це команди Другої та Прем'єр-ліги U-19. Дуже добре, що вийшло зіграти з такими командами в підготовчому періоді, відразу побачили наші сильні та слабкі сторони. За цей час ми переглянули багато хлопців. Деяких ми, звісно, залишаємо в команді й для нас це дуже гарне підсилення. Щодо рівня готовності можу сказати одне: ми на правильному шляху.

- Відомо що «Кривбас» U-19 відправляється на зимові збори до Західної України.

- Так, 22 лютого ми їдемо на базу Академії Мункач, там створені шикарні умови для того, щоб добре провести заключні збори та підготуватись до весняної частини чемпіонату.

- Яку кількість спарингів зіграєте на зборах і з якими суперниками?

- Три спаринги у нас вже заплановані. Це 26 лютого гра з «Мункачем», 28 лютого з «Минаєм» U-19, 1 березня з «Любомиром», а 4 або 5 березня зіграємо ще один матч на зборах, про суперника повідомлю пізніше. А вже 6 березня повертаємось до Кривого Рогу, де будемо завершувати підготовку до весняної частини чемпіонату.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru