"Кривбас" U-9 - переможець турніру у Вінниці!

"Кривбас" U-9 - переможець турніру у Вінниці!}

Криворізький «Кривбас» U-9 - переможець Кубку Utmost CUP U-9. Silver League! Підопічні Сергія Довгого та Віктора Бакума - чемпіони змагань, які проходили у Вінниці з 21 квітня по 24 квітня.

У турнірі за перемогу боролись 24 колективів з Одеси, Києва, Хмельницького, Запоріжжя, Ковалівки, Дніпра, Чернігова, Подільська, Житомира, Харкова, Вінниці та, звісно ж, Кривого Рогу, які зійшлись у шести відбіркових групах, а згодом, у плей-офф.

Наша команда виступала у групі B й провела чотири матчі, після чого потрапила в групу А Silver League, звідки вийшла з призового місця до півфіналу. Потім змагалась проти однолітків з «Локомотиву-2» Київ. У цьому матчі червоно-білі мінімально перемогли - 1:0.

У фінальному матчі підопічні Сергія Довгого та Віктора Бакума грали проти «Ниви» Вінниці, в основний час команди розписали нічию - 1:1, а в післяматчевій серії пенальті сильнішими були криворіжці - 2:0.

Варто зазначити, що голкіпер «Кривбасу» U-9 Філіп Кузьменко парирував два пенальті! Крім того Філіп Кузьменко визнаний найкращим воротарем змагань! Молодчинка!

Вітаємо команду та тренерський штаб з перемогою! Окремо хочемо висловити слова вдячності батькам, які підтримували майбутніх зірок футболу на цих змаганнях.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Фото пресслужби турніру

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru