"Кривбас" у Белеку. День 14: завершення збору, повернення Вагнера

"Кривбас" у Белеку. День 14: завершення збору, повернення Вагнера}

Сьогодні криворізький «Кривбас» провів останній тренувальний день на другому зимовому зборі у турецькому Белеку. Червоно-білі у першій половині дня провели легке тренування, хлопці пограли у квадратахт та у теніс-бол. Відзначимо приємну для вболівальників новину: після довгої паузи повернувся до стану команди Вагнер Гонсалвез.

Бразилець, улюбленець вболівальників, одужав від коронавірусу, й нарешті приєднався до нашої команди та продовжить разом із усіма підготовку до другої частини сезону. Команда тепло привітала Вагнера. 23, 24 та 25 лютого – вихідні дні у команді. Футболісти матимуть змогу відпочити від тренувань.

Продовжують займатися індивідуально Олексій Збунь та Драган Ловріч, які відновлюються після травм. Після пошкодження також тренується за індивідуальною програмою Євген Павлюк. Останній третій збір «Кривбас» розпочне 26 лютого тут же, у Белеку. 24 лютого делегація нашого клубу переїжджає у інший готель – 5-зірковий Bellis Deluxe Hotel, який знаходиться неподалік.

На останньому етапі підготовки заплановано вісім контрольних матчів. Найближчий - 27 лютого проти чемпіону Латвіїї - РФШ. Бажаємо нашим хлопцям добре відпочити та з новими силами повернутися до тренувань.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru