"Кривбас" у Белеку. День шостий: Васін у загальній групі

"Кривбас" у Белеку. День шостий: Васін у загальній групі}

Криворізький «Кривбас» продовжує підготовку до другої частини сезону у сонячному турецькому Белеку. Сьогодні команда Олександра Бабича провела шостий день поза Україною, триває другий зимовий навчально-тренувальний збір. Вчора наступного дня після спарингу проти «Валмієри» у команди було одне полегшене ранкове тренування після тренажерного залу. А ввечері відновлення за рахунок водних процедур у басейні.

Сьогодні ж у першій половині дня червоно-білі працювали у двох групах. Знову після тренажерки криворіжці займалися на зеленому газоні. Хлопці відпрацьовували подачі з флангів та завершальні удари по воротах. Ввечері «Кривбас» провів міні-двосторонку між двома групами футболістів, а третя на іншій половині поля перевіряла ударами з-за меж карного майданчика у рамці по черзі Льопку та Чернявського.

Відзначимо повернення у загальну групу Васіна, який останній час тренувався індивідуально. Щодо Ловріча та Збуня, то хлопці продовжують займатися індивідуально під наглядом тренерів з фізпідготовки.

Завтра команда Олександра Бабича розпочне підготовку до другого контрольного матчу в Туреччині проти петрівського «Інгульця», представника УПЛ, який відбудеться 16 лютого. Заплановані два тренування.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru