"Кривбас" у тренажерці: оптимальні фізичні кондиції

"Кривбас" у тренажерці: оптимальні фізичні кондиції}

Потихеньку підходить до завершення перший зимовий навчально-тренувальний збір криворізького «Кривбасу». Наша команда продовжує займатися у дворазовому режимі: зранку – тренування на оновленій «Спарті», в обід – тренажерний зал або басейн. Ввечері – обов’язкові відновлювальні процедури.

До вашої уваги наш відеосюжет із тренажерки, де футболісти й тренерський штаб «Кривбасу» тримають себе у тонусі, займаючись під керівництвом тренерів з фізпідготовки Тимура Скорих й Михайла Самохвалова.

Тимур Скорих, тренер з фізпідготовки ФК «Кривбас»:

- Ми проводимо тренування силового характеру, базові вправи. У подальшому вправи будуть складніші. Фізичні навантаження? Так, гравцям нелегко, адже це збори. Ми повинні до них прислуховуватися, адже, зрозуміло, що втома накопичується.

Враховуючи навантаження, підготовка йде за планом, рівномірно. Із перепадами даємо як навантаження, так й час на відновлення. Команда знаходиться на правильному шляху.

- Чи є у «Кривбасі» футболісти, які занадто перекачані?

- Ні, є тільки хлопці, яким потрібно набирати масу (посміхається). Хоча із виходом з відпустки можу сказати, що усі в нормі, усі тримають свою вагу. Усі наразі знаходяться в оптимальних фізичних кондиціях.

- Кого можна виділити за підсумками занять в тренажерці?

- Ігор Яровой, Дмитро Семенов, також наш головний тренер Олександр Бабич. Усі працюють на хорошому рівні. Також виділю Дениса Балана, Андрія Мостового, які дуже непогано виконують базові вправи з технічної точки зору.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru